Bëhu një
Partner i Trouble Flight

A jeni pjesë e industrisë së udhëtimit, si një agjenci udhëtimi, operator turistik ose këshilltar udhëtimesh? A e përjetuat kaosin e Verës 2022, duke u marrë me anulimet dhe vonesat e shumta të fluturimeve në minutën e fundit, netët pa gjumë në telefon dhe frustrimin e turneve të gjata dhe rraskapitëse? Ne e kuptojmë luftën tuaj dhe kemi zhvilluar një program të përshtatur për bizneset e udhëtimit.

Ofrojuni klientëve tuaj një shërbim shtesë, tejkaloni pritjet e tyre dhe rrisni të ardhurat tuaja. Për çdo kompensim që sigurojmë nga linja ajrore, ju do të fitoni një komision.

Bëhu një<br>Partner i Trouble Flight

Agjencia e Udhëtimit dhe Trouble Flight

Shpërndarja e miteve

Disa agjentë udhëtimi kanë frikë se linjat ajrore mund të rrisin çmimet e biletave ose të ndalojnë pasagjerët nëse i udhëzojnë ata përmes procesit të kompensimit. Le të zbërthejmë këto mite:

Çmimet e biletave përcaktohen nga faktorë të ndryshëm, por kërkesat e kompensimit të pasagjerëve nuk janë një prej tyre.

  • Linjat ajrore kanë buxhete vjetore për kompensim dhe mjete për të qëndruar brenda këtyre kufijve. Kompensimi duhet të shkojë te pasagjerët e prekur, jo të mbetet në llogarinë bankare të linjës ajrore.
  • Rregulloret e kompensimit janë përcaktuar nga ligji ndërkombëtar. Linjat ajrore janë të vetëdijshme për rregullat dhe duhet të respektojnë. Asnjë pasagjer nuk është ndaluar ndonjëherë për të kërkuar të drejtat e tij.

Pse të bëheni partner me ne

Imagjinoni sa i lehtësuar dhe mirënjohës do të ishte një pasagjer i frustrar kur ju jo vetëm që rimbukoni fluturimin e tyre, por gjithashtu u thoni: "Më vjen keq për shqetësimin që keni përjetuar. Më lejoni të shoh nëse mund të bëj më shumë për ju".

Rregullorja Evropiane 261/2004 kërkon që linjat ajrore të paguajnë kompensime që variojnë nga 250 deri në 600 EUR për ndërprerjet e fluturimeve, si vonesat (të paktën 3 orë), anulimet (më pak se 14 ditë para nisjes), mbikapaciteti dhe lidhjet e humbura. Si partneri ynë, ju mund të ofroni këtë shërbim shtesë për klientët tuaj pa investuar kohë, përpjekje ose para shtesë.

Trouble Flight operon në tregjet italiane, rumune, moldave, britanike, spanjolle dhe portugeze, me një shkallë suksesi prej 98%, përfshirë rastet që shkojnë në gjykatë.

Nuk ka kosto paraprake për klientët tuaj ose biznesin tuaj. Ne ngarkojmë një komision vetëm kur linja ajrore paguan kompensimin, dhe shkalla jonë e komisionit është më e ulëta në treg, duke përfituar pasagjerët tuaj. Ne ofrojmë mbështetje me telefon dhe email, dhe statusi i kërkesës mund të kontrollohet online në çdo kohë.

Përfitimet tuaja

Ne vlerësojmë industrinë e udhëtimit dhe besojmë në shpërblimin e profesionistëve të saj. Nuk ka kufi për të ardhurat tuaja; sa më shumë kompensim të marrin pasagjerët tuaj, aq më shumë rritet llogaria juaj. Ju nuk keni objektiva ose kuota për të përmbushur, dhe komisioni juaj është i pakufizuar. Ju zgjidhni kur dhe sa dëshironi të fitoni.

Integrimi i faqes së internetit

Ofroni shërbimin e kërkesave në faqen tuaj të internetit

Procedura e thjeshtë

Ngarkoni kërkesën tuaj në mënyrë të thjeshtuar

Procedura offline

Ofroni shërbimin me një kontratë në letër

Paneli i Kontrollit të Agjencisë

Kontrolloni statusin e kërkesave tuaja në kohë reale

Mbështetje e dedikuar

Mbështetje me prioritet për informacion dhe asistencë

Alarm njoftimi

Informacion mbi ndërprerjet e fluturimeve në zonën tuaj

Lidhuni

Për të kthyer problemet e udhëtimit në të ardhura, bashkohuni me ne!

Shembull Arben

Email-i juaj

Numri juaj i telefonit

Lloji i Agjencisë

Mesazhi