Mirë se vini te Trouble Flight

Na vjen keq që ju shohim në TroubleFlight.com! Po, na vjen keq. Nëse jeni këtu, do të thotë që keni pasur një përvojë të pakëndshme fluturimi. Qoftë një fluturim i anuluar apo që keni ngecur në aeroportin e lidhjes, ne ndiejmë dhimbjen tuaj.Kliko këtu dhe fillo një kërkesë, është falas.

Trouble Flight

Kërkoni kompensim në rast të një ndërprerjeje të fluturimit

Përgjegjësitë e fluturimit mund të ndodhin në çdo aeroport të botës. Troubleflight.com do të ofrojë transparencë dhe llogaridhënie në mënyrë që të dini të drejtat tuaja si udhëtar.
Ju mund të kërkoni kompensim deri në 600 EUR brenda një maksimumi prej 6 vitesh nga data e udhëtimit, pavarësisht nga çmimi që keni paguar për biletën.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it