Programi i Afiliimit
Trouble Flight

Jeni një bloger? Keni një faqe në Facebook, Instagram, YouTube, Tiktok? Regjistrohuni në programin e filialeve të Trouble Flight dhe fitoni ndërsa sillni vlerë reale për audiencën tuaj. Do të merrni një komision për çdo kompensim.

Marrëveshja është e vërtetë. Bashkohuni me ne tani.

Programi i Afiliimit<br />Trouble Flight

Programi i Afiliimit
Trouble Flight

Ofro një shërbim të ri për klientët tuaj pa asnjë investim paraprak falë Trouble Flight. Klientët tuaj do të jenë në gjendje të kërkojnë ose të pyesin për kompensimin për fluturimet e anuluara, fluturimet e vonuara, refuzimin e imbarkimit ose mbifaturimin.

Trouble Flight operon në tregjet italiane, rumune, moldave, britanike, spanjolle, portugeze, polake dhe hungareze. Ka një normë suksesi 98% dhe nuk ngarkon asnjë tarifë për trajtimin e rasteve.

Rregullorja Evropiane 261/2004 përcakton që kompania ajrore është e detyruar të paguajë kompensim për shqetësimin nga 250 deri në 600 euro në rastin e një fluturimi të anuluar (me njoftim më pak se 14 ditë), fluturim të vonuar (të paktën 3 orë) ose refuzim të imbarkimit.

Rastet trajtohen nga Trouble Flight fillimisht në mënyrë miqësore me kompaninë ajrore dhe nëse negociatat dështojnë përmes një procesi gjyqësor. E gjithë kjo nuk përfshin asnjë kosto ose pagesë paraprake për klientin. Ne ngarkojmë vetëm një komision në rast suksesi. Ne ofrojmë mbështetje me telefon dhe email, dhe ju mund të shikoni statusin e ankesës tuaj në çdo kohë në faqen tonë të ankesave.

Lidhja e Affiliacionit

Lidhja personale e shkurtër për të ndjekur kërkesën që klienti juaj dërgon.

Bannera

Bannera për faqet e internetit ose postime të gatshme për publikim.

Paneli i Kontrollit të Affiliacionit

Kontrolloni statusin e kërkesave tuaja në kohë reale

Filloni tani, është falas

Krijoni një llogari me Trouble Flight për të hyrë në Programin e Affiliacionit

Regjistrohu tani

Tashmë i regjistruar?

Hyni