Partner Ligjor
Trouble Flight

Jeni një avokat? Keni një firmë ligjore?
Bashkëpunoni me Trouble Flight, kemi nevojë për avokatë në të gjithë Evropën.
Për të diskutuar më tej rreth një partneriteti me Trouble Flight, na kontaktoni tani.

Partner Ligjor<br>Trouble Flight

Kush jemi ne?

Trouble Flight operon në tregjet italiane, rumune, moldave, britanike, spanjolle, shqiptare, çeke, bullgare dhe gjermane. Ne kemi një shkallë suksesi prej 98%, edhe për rastet që trajtohen në gjykatë. Sekreti ynë është i thjeshtë: punë e palodhur dhe hetime të hollësishme për çdo kërkesë për kompensim të paraqitur. Ne përpiqemi të trajtojmë jo vetëm rastet e lehta, por edhe të sigurojmë që partnerëve tanë ligjorë t'u ofrojmë të gjitha hetimet dhe provat e nevojshme për të fituar rastet kundër linjave ajrore.

Duke qenë se tani po zgjerohemi në të gjitha tregjet evropiane, mund të jetë momenti i duhur për t'u bashkuar me ne në përpjekjet për të zbatuar të drejtat e pasagjerëve ajrorë në vendin tuaj.

Lidhuni

Jemi të lumtur të dëgjojmë nga ju, plotësoni formularin.

Shembull Arben

Email-i juaj

Subjekti

Mesazhi