Referoni një mik
merrni një shpërblim prej 12 €

Dëshironi të ndihmoni miqtë tuaj të zgjidhin problemet e fluturimit dhe të fitoni në të njëjtën kohë? Referojini ato në shërbimin tonë Trouble Flight dhe merrni 12 € nëse hapin një kërkesë të vlefshme me ne. Ne ndihmojmë udhëtarët të marrin kompensimin që meritojnë për vonesa, anulime dhe mbikalime. Bashkohuni me programin tonë të referimit 'Referoni një mik' dhe fitoni sa herë që një mik kthehet tek ne për të zgjidhur një problem fluturimi. Mos humbisni mundësinë për të fituar dhe për të ndihmuar miqtë tuaj, regjistrohuni tani në programin tonë!

Referoni një mik<br>merrni një shpërblim prej 12 €

Pse të bëhesh partner?

A doni t'u ofroni miqve tuaj një shërbim mbështetjeje për të zgjidhur problemet me fluturimet e tyre pa asnjë kosto? Me Trouble Flight mund ta bëni këtë lehtësisht dhe të fitoni para në të njëjtën kohë!

Miqtë tuaj do të jenë në gjendje të kërkojnë ose të informohen për kompensimin në rast të fluturimeve të anuluara, të vonuara, të refuzuara për bording ose të rezervimeve të tejkaluara falë shërbimit tonë profesional. Ne operojmë në Itali, Rumani, Moldavi, Mbretërinë e Bashkuar dhe Spanjë, me një normë suksesi prej 98% dhe pa kërkuar ndonjë tarifë për trajtimin e rasteve.

Përveç kësaj, Rregullorja Evropiane 261/2004 parashikon që linjat ajrore janë të detyruara të paguajnë kompensim për shqetësimet nga 250 EUR deri në 600 EUR në rast të një fluturimi të anuluar (me njoftim më pak se 14 ditë), fluturimi të vonuar (të paktën 3 orë) ose të refuzuar për bording. Trouble Flight trajton rastet fillimisht në mënyrë miqësore me linjën ajrore dhe nëse negociatat dështojnë, përmes një procesi gjyqësor.

Duke marrë pjesë në programin tonë të referimit 'Referoni një mik', ju mund t'u ofroni miqve tuaj këtë shërbim profesional dhe të fitoni para sa herë që njëri prej tyre mbështetet te ne për të zgjidhur një problem fluturimi. Nuk ka kosto paraprake apo tarifa për të paguar: në rast suksesi, ne do t'ju paguajmë një komision për çdo rast të mbyllur.

Përveç kësaj, ne ofrojmë mbështetje telefonike dhe me e-mail, dhe miqtë tuaj mund të shohin statusin e ankesës në çdo kohë përmes faqes së dedikuar. Mos e humbisni mundësinë për të ofruar mbështetje për miqtë tuaj dhe për të fituar para në të njëjtën kohë: regjistrohuni tani në programin tonë të referimit 'Referoni një mik'!

Mjetet e përfshira

Lidhja e Affiliacionit

Lidhja personale e shkurtër për të ndjekur kërkesën që klienti juaj dërgon.

Paneli i Kontrollit të Affiliacionit

Kontrolloni statusin e kërkesave tuaja në kohë reale

Filloni tani, është falas

Krijoni një llogari me Trouble Flight për të hyrë në Programin e Affiliacionit

Regjistrohu tani

Tashmë i regjistruar?

Hyni