Si të merrni kompensimin për një fluturim të anuluar ose të vonuar me Lufthansa

 

Si të merrni kompensimin për një fluturim të anuluar ose të vonuar me Lufthansa

A është anuluar apo vonuar ndjeshëm fluturimi juaj me Lufthansa? Mos lejoni që kjo shqetësim të shkatërrojë udhëtimin tuaj. Dijeni se keni të drejtë të kërkoni kompensim për këtë ndërprerje. Me shërbimin tonë të specializuar të asistencës, ne do t'ju ndihmojmë të paraqisni kërkesën tuaj dhe të merrni rimbursimin e duhur. Pavarësisht nëse keni qenë viktimë e një fluturimi të vonuar apo të anulimit, ekipi ynë i ekspertëve do t'ju udhëheqë në çdo hap të rrugës. Mos prisni, kërkoni kompensimin tuaj tani me Lufthansa.

Kur kompensimi është i mundur, rastet dhe Rregullorja KE 261/2004

Mos lejoni që një fluturim i anuluar ose i vonuar me Lufthansa t'ju prishë udhëtimin. Dijeni se keni të drejtë të kërkoni kompensim për këtë shqetësim. Rregullorja e KE-së 261/2004 thotë se kompania ajrore duhet të sigurojë kompensim për pasagjerët në raste specifike, siç janë fluturimet e vonuara ose të anuluara. Megjithatë, ka përjashtime të tilla si kushtet e pafavorshme të motit ose grevat e punonjësve. Me ndihmën e ekipit tonë të ekspertëve të kompensimit, ne do t'ju ndihmojmë të zbuloni nëse keni të drejtë për kompensim dhe do t'ju udhëzojmë në çdo hap të procesit për të marrë kompensimin që meritoni. Mos prisni, kërkoni kompensimin tuaj të Lufthansa tani.

Fluturimi i anuluar: Nëse fluturimi juaj i Lufthansa anulohet pa njoftim të paktën 14 ditë.

Fluturimi i vonuar: Nëse fluturimi juaj i Lufthansa është të paktën 3 orë prapa planit.

Rezervimi i tepërt: Nëse ju jeni rezervuar në fluturimin tuaj të Lufthansa dhe ju është refuzuar hipja.

Njohja se keni të drejta dhe se mund t'i zbatoni ato është thelbësore për marrjen e kompensimit për një fluturim të anuluar ose të vonuar të Lufthansa. Shërbimi ynë i specializuar i asistencës do t'ju udhëheqë hap pas hapi në paraqitjen e kërkesës tuaj dhe marrjen e kompensimit që meritoni.

Në raste të tilla, ju mund të keni të drejtë për kompensim monetar bazuar në distancën e fluturimit. Këto të drejta garantohen nga Rregullorja 261/2004 e KE-së, e cila mbron pasagjerët nga ndërprerjet e linjave ajrore si ato të përmendura.

Sa është kompensimi i Lufthansa?

Shuma e kompensimit varet nga distanca e fluturimit; për fluturimet brenda 1500 kilometrave, kompensimi është 250 euro. Për fluturimet ndërmjet 1500 dhe 3500 kilometra, kompensimi është 400 euro. Së fundi, për fluturimet mbi 3500 kilometra, kompensimi është 600 €. Megjithatë, nëse keni bërë kosto shtesë për shkak të fluturimit të anuluar ose të vonuar, si akomodimi në hotel, mund të kërkoni rimbursimin e këtyre kostove.

Kur nuk keni të drejtë për kompensim?

Ekzistojnë disa rrethana në të cilat kompania ajrore mund të mos jetë e detyruar të japë kompensim. Ndër këto raste mund të përmendim:

Ngjarjet e forcës madhore, të tilla si kushtet ekstreme të motit ose grevat e punonjësve që nuk janë të lidhur me kompaninë ajrore

Probleme sigurie që pengojnë fluturimin të niset ose të ulet në mënyrë të sigurt

Vendimet e qeverisë ose problemet me infrastrukturën e aeroportit që pengojnë nisjen ose uljen e fluturimit

Me shërbimin tonë të specializuar të ndihmës, ne do t'ju ndihmojmë të vlerësoni situatën tuaj dhe të zbuloni nëse keni të drejtë për kompensim.

Si të merrni kompensim me Trouble Flight për një fluturim të anuluar ose të vonuar me Lufthansa

Mënyra më e lehtë dhe më e sigurt është të mbështeteni në ndihmën e Trouble Flight. Këtu janë hapat që duhen ndjekur:

Mbani të gjithë dokumentacionin në lidhje me fluturimin, si biletën tuaj ose konfirmimin e rezervimit, kartën e imbarkimit dhe çdo faturë dhe faturë për shpenzimet shtesë të bëra.

Plotësoni një formular pretendimi në platformën e internetit Trouble Flight, duke ofruar informacion të detajuar në lidhje me fluturimin dhe ndërprerjen e pësuar dhe bashkëngjitni dokumentacionin e kërkuar.

Prisni që pretendimi të vlerësohet nga ekspertët tanë.

Nëse kërkesa juaj pranohet, ju do të merrni kompensim për fluturimin e anuluar ose të vonuar.

Me Trouble Flight, nuk ka nevojë të humbni kohë dhe përpjekje për të trajtuar vetë kërkesën tuaj. Ne do të kujdesemi që nga dokumentacioni deri tek paraqitja e kërkesës, për t'ju marrë dëmshpërblimin që meritoni.

Sa kohë zgjat procesi?

Kohëzgjatja e procesit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të rastit tuaj, por me ndihmën e Trouble Flight, mund të mbështeteni tek ne për ta trajtuar çështjen tuaj shpejt dhe me saktësi. Ekipi ynë me përvojë e di se si ta paraqesë kërkesën tuaj në mënyrë efektive për të rritur shanset tuaja për të marrë kompensim shpejt. Pavarësisht nëse kohëzgjatja e procesit mund të ndryshojë nga disa javë në disa muaj, me ndihmën tonë, kompensimi juaj do të arrijë sa më shpejt që të jetë e mundur.

Si të merrni kompensim për ndërprerjet e linjës ajrore me Lufthansa

Imagjinoni të keni një përvojë negative gjatë një fluturimi të Lufthansa. Situata mund të jetë komplekse dhe stresuese, por njohja e të drejtave tuaja dhe mënyra se si të kërkoni kompensim është thelbësore për të marrë atë që ju takon. Mbajtja e të gjithë dokumentacionit të fluturimit tuaj, nga bileta deri te konfirmimi i rezervimit, nga karta e imbarkimit te faturat për shpenzime shtesë, është thelbësore për të paraqitur siç duhet kërkesën tuaj. Me mbështetjen e një shërbimi të specializuar si Trouble Flight, kërkesa juaj mund të trajtohet me efikasitet për të marrë kompensimin që ju detyrohet shpejt dhe pa stres.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it