Mendime për Trouble Flight

4.87
shkalla mesatare bazuar në 119 rishikime
Dumitru S.
Română
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
06/06/2024
Petre Leonard H.
Română
Radu C.
Română
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpresuar më... Isha i befasuar këndshëm dhe i kënaqur me shumën e marrë. Faleminderit për përpjekjet e bëra nga ekipi i kësaj kompanie!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
20/05/2024
Ion D.
Română
Oana P.
Română
Andreea Violeta G.
Română
Frangu G.
Română
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në atë që bëni, ne kemi shumë besim se në të ardhmen (nëse është e nevojshme) do t'u drejtohemi të njëjtave ekipe. Faleminderit 🤗👏
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
18/04/2024
Andrei Gabriel M.
Română
Jenny C.
Italiano
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
22/03/2024
Vincenzo Luigi D.
Italiano
Super efikas dhe super i disponueshëm. Rekomandohet absolutisht të kontaktoni ata.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
21/03/2024
Lache B.
Română
Komisioni juaj është shumë i lartë
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
09/02/2024
Alexandru Teodoru V.
Română
Ionut M.
Română
Seriozisht, unë përgjigjem pothuajse menjëherë
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
06/02/2024
Liviu George M.
Română
Cadar A.
Română
Kam marrë 1200 lei kompensim për vonesën 3-orëshe të fluturimit nga Cluj Napoca në Zakynthos. Ju faleminderit për vështirësi sepse falë jush mora shpërblimin. Gjithashtu do t'ua rekomandoj miqve që kanë pasur përvoja të pakëndshme me Wizz air.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
05/02/2024
Anonim
Română
Valentin S.
Română
Shumë në rregull
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
29/01/2024
Petronela Simona B.
Română
Jam i kënaqur që ata ia dolën të gjenin drejtësi për pasagjerët e një fluturimi, ndryshe nga kompanitë e tjera të kompensimit që as nuk u përpoqën të shkonin më tej.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
29/01/2024
Anonim
language.gb
Faleminderit për shërbimin tuaj.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
28/01/2024
Stuparu G.
Română
U zgjidh shpejt
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
28/01/2024
Rupa M.
Română
👌👌
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
27/06/2023
Valentina G.
Română
Përshëndetje, faleminderit për shërbimet tuaja. Jemi të lumtur që kemi zgjedhur Trouble Flight dhe jemi shpërblyer nga puna e këtyre njerëzve të aftë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
11/06/2023
Adrian Nicolae B.
Română
Wassim G.
language.gb
Sara S.
language.gb
Jam shumë i kënaqur me fluturimin me probleme
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
10/06/2023
Marinela Catalina S.
Română
super
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
10/06/2023
Camelia S.
Română
Alina G.
Română
Shumë e shpejtë dhe e shpejtë.! 👍
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
10/06/2023
Andra-bianca C.
Română
Anita Cristina G.
Română
Madalina Cristina F.
Română
Madalina A.
Română
Anonim
Română
Natalia B.
language.gb
Ekipi shumë efikas dhe profesional. E mora kompensimin tim shpejt dhe pa probleme.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
29/05/2023
Monica Marinela C.
Română
..
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
23/05/2023
Larisa Mihaela C.
Română
Claudia Sorina C.
Română
Antofi L.
Română
Marian C.
Română
I mora paratë shumë shpejt, i rekomandoj me gjithë besimin Jam shumë i kënaqur me bashkëpunimin me Troubleflight.com
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
16/05/2023
Dumitru I.
Română
Faleminderit nga thellësia e zemrës për ndihmën tuaj!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
15/05/2023
Crina Violeta C.
Română
Radu B.
Română
Alexandru D.
Română
Unë rekomandoj me besim.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
14/05/2023
Roxana M.
Română
E shkëlqyeshme
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
14/05/2023
Ana C.
Română
Kam marrë kompensimin për fluturimin Bolonjë-Cluj por për kthimin Kluzh-Bologna kur pasi kam pritur gjysmë dite në aeroport dhe fluturimi është shtyrë për të nesërmen...për atë fluturim ende nuk kam marrë asgjë. në Rumani për një javë
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
12/03/2023
Anonim
Română
Gheorghe C.
Română
Përshëndetje të gjithëve, ju rekomandoj me nderim dhe respekt...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
14/02/2023
Gheorghe Silviu L.
Română
George S.
Română
Ne rregull
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
12/02/2023
Marius Razvan N.
Română
Ionut P.
Română
Cristofor I.
Română
Faleminderit shumë
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
11/02/2023
Ioan Florin R.
language.gb
Ekipi i shpejtë dhe profesional, faleminderit për mbështetjen tuaj! Në rast nevoje të mëtejshme, nuk do të hezitoj të kërkoj sërish për shërbimet e tyre.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
09/02/2023
Maria B.
Română
Silvia S.
Română
Delia-corina B.
Română
Shërbim shumë i shpejtë me mua dhe më informuan për statusin e kërkesës në çdo hap 🤗
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
02/02/2023
Olivian I.
Română
Shërbim i patëmetë
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
17/01/2023
Doly H.
Română
Faleminderit për profesionalizmin tuaj!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
12/01/2023
George R.
Română
cdo gje e qarte dhe e shpejte.... per te vazhduar te marrim vonesa maksimumi 3 4 ore :D
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
12/01/2023
Agnieszka G.
language.gb
Rasti ishte i suksesshëm. Shërbimi u krye me shumë efikasitet dhe shpejtësi, gjë që kompensoi shumë stresin në aeroport. Unë rekomandoj këtë kompani. Faleminderit. Agnieszka Gajtkowska.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
12/01/2023
Maria G.
Română
Anonim
Română
Më ndihmuan në mënyra që nuk e prisja. Faleminderit shumë
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
06/01/2023
Claudiu S.
Română
Ioana T.
Română
Katrin O.
language.uk
Ionel M.
Română
Ana Sonia T.
Română
I mora paratë! Faleminderit!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
03/01/2023
Alina Liliana B.
Română
Victor P.
Română
Faleminderit shumë!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
03/01/2023
Elena Andreea B.
Română
Georgeta M.
Română
Jam shumë i kënaqur me mënyrën se si ai u përgjigjet emaileve tuaja, shumë shpejt dhe me respektin me të cilin i trajton njerëzit. Çdo postë që u jepja, më përgjigjeshin menjëherë. Dhe paratë hynë në kartën time në një muaj e gjysmë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
03/01/2023
Marius D.
Română
Po, një kompani e mirë
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
03/01/2023
Gheorghe B.
Română
Iulian R.
Română
Shumë profesionistë, sollën rezultatin e shumëpritur! Telefononi me besim!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
03/01/2023
Marian Laurentiu D.
Română
Po kompensimin e kam marr dhe ja kam rekomanduar edhe miqve te tjere dhe ata jane te kenaqur me TELEMI
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
03/01/2023
Elefteria C.
Română
Shume e kenaqur
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
03/01/2023
Constantin Adrian B.
Română
Shume i kenaqur! Kam marrë dëmshpërblimin, megjithëse nuk kisha shumë shpresa. Procedurë shumë e lehtë! Unë rekomandoj!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
03/01/2023
Ionuț I.
Română
Një kompani serioze, që ia vlen të rekomandohet.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
03/01/2023
Nuța C.
Română
Jashtëzakonisht i kënaqur, pa asnjë përpjekje nga ana jonë, Troubleflight ia vlente shumë! I rekomandoj të gjithëve, të shpejtë, serioz, të shpejtë dhe pa probleme!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
03/01/2023
Carmen Iulia T.
Română
Cristina-oana A.
Română
Unë me siguri do të telefonoj për telashe sa herë të keni nevojë për mua. Shume e shpejte, i kam marre leket pikerisht brenda afatit qe kane thene!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
03/01/2023
Florina C.
Română
Në pak muaj mora paratë në llogarinë time. Faleminderit! Unë ua rekomandoj atë të tjerëve që kanë përjetuar një fluturim të vonuar ose të anuluar.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
03/01/2023
Andrei P.
Română
Doina Mihaela P.
Română
Anonim
Română
Anonim
Română
Florentina Mirela M.
Română
Faleminderit shumë !
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
03/01/2023
Balu F.
Română
Super profesionistë i rekomandoj me kënaqësi
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
03/01/2023
Marian M.
Română
Unë rekomandoj!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
03/01/2023
Maria D.
Română
Anonim
Română
Aurel Madalin I.
Română
Shume i kenaqur!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
03/01/2023
Andra Ioana N.
Română
Andra P.
language.gb
Shumë mirë, mora paratë e mia në aplikacion për 1 muaj
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
14/09/2022
Catalin T.
Română
Seriozitet dhe profesionalizëm 🥰 Kërkesa ime u zgjidh me sukses, gjëja e radhës më thanë pse nuk mund ta marr dëmshpërblimin. Faleminderit shumë!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
05/09/2022
Cosmin R.
Română
Kam pasur vonesa në 2 fluturime (1 dhe 3 bileta). Fillimisht u përpoqa ta zgjidhja vetë me Wizzair, një herë nuk më përgjigjeshin, një herë tjetër më thanë se nuk ishte faji i tyre => Nuk mund të marr dëmshpërblim. Ai që tha Wizzair nuk ishte faji i tyre, unë tashmë e kam marrë kompensimin, komisioni i Troubleflight është i rëndësishëm, por sinqerisht duke marrë parasysh sa e lehtë ishte për mua të përdorja Troubleflight, jam i sigurt se nuk do të kisha goditur kokën deri në fund. për të marrë vetëm kompensimin. Për momentin kam marrë dëmshpërblimin vetëm për 1 fluturim, por jam mjaft i sigurt që do t'i marr edhe për 3 të tjerat (nëse është e nevojshme do ta ndryshoj rishikimin pas disa muajsh). Shkurtimisht: nëse nuk jeni një avokat që dini çfarë dhe si => Unë rekomandoj Troubleflight, sistemi i tyre ishte super i lehtë për t'u përdorur dhe nuk kishte komisione që nuk i dija më parë. PS: Duhet kohë - por është për shkak të linjës ajrore, kur u miratua kompensimi Troubleflight dërgoi paratë në më pak se 12 orë dhe erdhën në 3 ditë pune~.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
04/09/2022
Valentina O.
Română
Ju keni qenë efikas. Faleminderit per ndihmen!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
04/09/2022
Florin M.
Română
Zgjodha këtë kompani me shpresën se do të kem në krah një partner që do të marrë përsipër problemet që kam hasur me linjat ajrore. Rezultatet ishin në lartësinë e pritjeve të mia. Tashmë dy nga rastet në të cilat më janë shkelur të drejtat e udhëtimit janë zgjidhur dhe kam marrë paratë sipas kompensimeve të përcaktuara. M'u desh t'i dërgoja vetëm dokumentet e udhëtimit kompanisë Troubleflight me email dhe të përcillja rrethanat e incidentit. Vetëm se!! Pastaj ata u kujdesën për gjithçka. Sofi së bashku me ekipin ishin super profesionistë!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
17/05/2022
Aurora B.
language.gb
Eksperiencë shumë e këndshme. Ata punojnë shpejt që është një element i rëndësishëm për mua si klient. Ata komunikojnë shumë qartë dhe ajo që është më e rëndësishmja - ju merrni kërkesën e pritur në kohën e duhur.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
22/04/2022
Ferdinanda B.
language.md
Shumë mirë, kam marrë para!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
30/12/2021