Mbi rezervimi i fluturimit Vueling: si të merrni kompensim me Trouble Flight

 

Mbi rezervimi i fluturimit Vueling: si të merrni kompensim me Trouble Flight
Mbi rezervimi i fluturimit Vueling: si të merrni kompensim me Trouble Flight

Problemi i prenotimit të tepërt në fluturime është fatkeqësisht një realitet i zakonshëm për shumë pasagjerë, përfshirë ata që kanë zgjedhur të fluturojnë me Vueling. Nëse edhe ju keni qenë viktimë e prenotimit të tepërt në një fluturim Vueling, dijeni se keni të drejtë të kërkoni kompensim. Dhe këtu hyn Trouble Flight për të thjeshtuar dhe përshpejtuar procesin e kërkesës për kompensim.

Rregullorja evropiane EC 261/2004 përcakton të drejtat e pasagjerëve në rast të mbivendosjes së fluturimeve. Në rast të prenotimit të tepërt, kompania ajrore është e detyruar t'u ofrojë pasagjerëve zgjedhjen midis rimbursimit të plotë të biletës ose një fluturimi alternativ në rastin e parë. Për më tepër, nëse një pasagjer pranon të lërë vendin e tij në një fluturim të mbivendosur, ai ka të drejtë për kompensim deri në 600 €.

Megjithatë, procesi i kërkimit të kompensimit mund të jetë kompleks dhe kërkon kohë. Me Trouble Flight, procesi bëhet shumë më i lehtë dhe më i shpejtë. Duke përdorur kontrolluesin tonë falas të kërkesave, mund të zbuloni nëse keni të drejtë për kompensim. Nëse keni të drejtë për kompensim, ne do t'ju ofrojmë një formular ankese për t'ju plotësuar dhe udhëhequr gjatë procesit të ankesës.

Pasi të kemi marrë ankesën tuaj, ne do të kujdesemi për të gjitha formalitetet dhe dokumentacionin e nevojshëm për të paraqitur ankesën në linjën ajrore Vueling. Ne do t'ju mbajmë të përditësuar vazhdimisht për statusin e ankesës tuaj dhe, nëse është e suksesshme, do t'ju paguhet kompensimi dhe ne do të marrim një komision për shërbimet tona. Përndryshe, nuk do të tarifoheni.

Për më tepër, ne jemi gjithmonë në dispozicion për t'iu përgjigjur pyetjeve dhe për të ofruar mbështetje gjatë gjithë procesit.

Mos humbisni kohë dhe para duke u përpjekur të kuptoni vetë se si të kërkoni kompensim për fluturimin tuaj të mbivendosur në Vueling. Përdorni Trouble Flight dhe lëreni veten të udhëhiqeni nga ekspertë të industrisë. Kontrolloni tani nëse keni të drejtë për kompensim me kontrolluesin tonë falas të ankesave dhe kërkoni të drejtat tuaja si pasagjer. Me Trouble Flight, marrja e kompensimit të duhur për fluturimin tuaj të mbivendosur në Vueling do të jetë një proces i shpejtë dhe pa stres.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it