Merrni kompensim për fluturimin tuaj të anuluar nga Londra me Trouble Flight

 

Merrni kompensim për fluturimin tuaj të anuluar nga Londra me Trouble Flight

Merrni kompensim për fluturimin tuaj të anuluar për në Londër

Jeni prekur nga një fluturim i anuluar për në Londër? Trouble Flight mund t'ju ndihmojë të merrni kompensim për fluturimin tuaj të anuluar. Si lider në tregun evropian të kompensimit të pasagjerëve, ne jemi të specializuar në marrjen e kompensimit për klientët tanë shpejt dhe me efikasitet.

Pse të zgjidhni Trouble Flight

Nuk do t'ju duhet të shqetësoheni për detaje ligjore apo për t'u marrë me linjat ajrore, sepse ne do të kujdesemi për këtë. Për më tepër, nuk do t'ju duhet të paguani asgjë paraprakisht: kompensimi do t'ju paguhet drejtpërdrejt dhe vetëm nëse ne e marrim atë.

Ne kemi një shkallë suksesi mbi 90% në marrjen e kompensimit për klientët tanë, që do të thotë se ju keni një shans të mirë për të marrë kompensimin që meritoni.

Si funksionon procedura e ankesave

Procedura e ankesave është e thjeshtë dhe e shpejtë. Plotësoni formularin në faqen tonë të internetit dhe na lini neve pjesën tjetër.

Hapi 1: Plotësoni formularin në faqen tonë të internetit me detajet e fluturimit tuaj të anuluar dhe na kontaktoni.

Hapi 2: Ekipi ynë do të kujdeset për të gjitha detajet ligjore dhe do të negociojë me kompaninë ajrore.

Hapi 3: Nëse merrni kompensim, ai do t'ju transferohet drejtpërdrejt.

Është e rëndësishme të theksohet se për të kërkuar kompensim duhet të na kontaktoni brenda 2 viteve nga data e fluturimit të anuluar.

Çfarë duhet të dini për kompensimin për fluturimin tuaj të anuluar

Sipas rregullave të BE-së 261/2004, pasagjerët kanë të drejtën e kompensimit nëse fluturimi i tyre anulohet ose vonohet për më shumë se 3 orë, me disa përjashtime.

Shuma e kompensimit mund të ndryshojë në varësi të distancës së fluturimit dhe kohëzgjatjes së vonesës ose anulimit. Për shembull, për fluturimet mbi 1500 km, shuma e kompensimit mund të jetë midis 250 dhe 600 euro.

Filloni të kërkoni kompensim për fluturimin tuaj të anuluar në Londër

Mos prisni më, filloni të kërkoni kompensim për fluturimin tuaj të anuluar për në Londër duke plotësuar formularin në faqen tonë të internetit. Ekipi ynë do të kujdeset për të gjitha detajet ligjore dhe do të negociojë me kompaninë ajrore në emrin tuaj.

Merr kompensimin që meriton sot me Trouble Flight.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it