Si të merrni kompensim për anulimin e fluturimit të British Airways

 

Si të merrni kompensim për anulimin e fluturimit të British Airways

Keni pasur një fluturim të anuluar me British Airways?

Nëse keni pasur një fluturim të anuluar me British Airways, ju keni të drejtë për kompensim. Ne në Trouble Flight trajtojmë kërkesën e kompensimit në emrin tuaj, në mënyrë që të merrni kompensimin tuaj shpejt dhe me efikasitet.

Çfarë është kompensimi për anulimin e fluturimit?

Sipas Rregullores 261/2004 të BE-së, pasagjerët që kanë anuluar një fluturim kanë të drejtën e kompensimit, në varësi të distancës së fluturimit dhe kohës në të cilën ai është anuluar.

Me Trouble Flight nuk ka kosto të fshehura apo tarifa shërbimi.

Në Trouble Flight nuk ka kosto të fshehura apo tarifa shërbimi. Ne do të përpiqemi të marrim kompensim në emrin tuaj dhe ju do të tarifoheni nëse nuk marrim kompensim për ju. Në këtë rast, ne do të mbajmë një komision të barabartë me 25% të shumës së marrë.

Ju nuk jeni vetëm - ne jemi këtu për ju

Në Trouble Flight ne e dimë se një fluturim i anuluar mund të jetë stresues dhe zhgënjyes. Kjo është arsyeja pse ne jemi të përkushtuar që ta bëjmë procesin e kërkesave për kompensim sa më të thjeshtë dhe të përshtatshëm. Ekipi ynë është në dispozicion për t'ju ndihmuar dhe mbështetur në çdo hap të rrugës.

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të merrni kompensim për fluturimin tuaj të anuluar të British Airways.

Si të filloni procesin e kërkesës për kompensim

Kërkimi i kompensimit për një fluturim të anuluar të British Airways është i shpejtë dhe i lehtë me Trouble Flight. Ndiqni këto hapa për të filluar procesin e pretendimeve:

Shkoni në faqen tonë të internetit dhe plotësoni formularin e kërkesës për rimbursim në internet.

Jepni detajet e fluturimit tuaj.

Ekipi ynë do të kontrollojë nëse keni të drejtë për kompensim dhe do të fillojë procesin e kërkesave për kompensim në emrin tuaj.

Ju do të merrni përditësime të rregullta mbi statusin e kërkesës tuaj nëpërmjet faqes sonë të internetit ose me email.

Nëse kërkesa juaj miratohet, ju do ta merrni kompensimin direkt në llogarinë tuaj bankare.

Mos hezitoni të kërkoni kompensim tani

Mos e humbisni mundësinë për të marrë kompensim për fluturimin tuaj të anuluar të British Airways. Ne në Trouble Flight jemi të përkushtuar që ta bëjmë procesin sa më të thjeshtë dhe të përshtatshëm. Filloni të kërkoni kompensimin tuaj tani duke plotësuar formularin tonë në internet të kërkesës për kompensim.

Do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë të merrni kompensim për fluturimin tuaj të anuluar të British Airways.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it