Fluturimi i vonuar për 2 orë: Si të merrni një rimbursim

 

Fluturimi i vonuar për 2 orë: Si të merrni një rimbursim
Fluturimi i vonuar për 2 orë: Si të merrni një rimbursim

Fluturimi i vonuar me 2 orë: Si të merrni një rimbursim

Vonesat e fluturimeve mund të jenë jashtëzakonisht zhgënjyese, veçanërisht kur jeni në një orar të ngushtë. Nëse fluturimi juaj është vonuar me 2 orë, mund të keni të drejtë për rimbursim ose kompensim tjetër. Më poshtë, ne shpjegojmë gjithçka që duhet të dini për të marrë një rimbursim për një fluturim të vonuar me 2 orë.

Cilat janë të drejtat tuaja?

Bazuar në Rregulloren Evropiane (KE) n. 261/2004, pasagjerët kanë të drejta specifike kur fluturimet e tyre vonohen. Edhe pse një vonesë 2-orëshe nuk ju jep automatikisht të drejtën për kompensim financiar si vonesat më të gjata, ka forma të tjera ndihme që mund të kërkoni.

1. Asistencë në Aeroport

Nëse fluturimi juaj vonohet për më shumë se 2 orë, linja ajrore duhet t'ju ofrojë ndihmë, e cila mund të përfshijë:

  • Vaktet dhe pijet në lidhje me kohën e pritjes

  • Dy telefonata, faks ose email

  • Hotel akomodimi nëse vonesa kërkon një qëndrim gjatë natës (dhe transport midis aeroportit dhe hotelit)

2. Rimbursimi i biletave

Nëse vonesa i kalon 5 orë dhe ju vendosni të mos vazhdoni udhëtimin, ju keni të drejtën e rimbursimit të plotë të biletës për pjesën e udhëtimit që nuk e keni kryer.

Si të kërkoni një rimbursim

Marrja e një rimbursimi mund të duket e ndërlikuar, por duke ndjekur këto hapa të thjeshtë, mund të siguroheni që të merrni atë që meritoni.

1. Mblidhni dokumentet e nevojshme

Sigurohuni që të keni në dorë dokumentet e mëposhtme:

  • Biletat e linjës ajrore

  • Konfirmimi i rezervimit

  • Çdo komunikim nga linja ajrore në lidhje me vonesën e fluturimit

  • Shpenzime shtesë të shkaktuara nga vonesa (akomodimi, ushqimi, transporti)

2. Kontaktoni linjën ajrore

Dërgoni një kërkesë zyrtare te linja ajrore, duke specifikuar detajet e fluturimit të vonuar dhe duke kërkuar një rimbursim ose kompensim sipas rregullave evropiane. Përfshini të gjitha dokumentet përkatëse dhe shpjegoni qartë ndikimin e vonesës në udhëtimin tuaj.

3. Kontaktoni Ekspertët

Nëse keni vështirësi për të marrë një rimbursim ose nëse linja ajrore refuzon kërkesën tuaj, ekipi Trouble Flight është këtu për t'ju ndihmuar. Ne kemi përvojën për të trajtuar kërkesa të tilla dhe për të siguruar që ju të merrni atë që meritoni. Ne do të kujdesemi për të gjitha detajet teknike dhe ligjore, duke ju lejuar të fokusoheni në aspekte të tjera të udhëtimit tuaj.

Pse të zgjidhni Trouble Flight?

Në Trouble Flight, ne e kuptojmë se sa stresues mund të jetë një fluturim i vonuar dhe jemi të përkushtuar ta bëjmë procesin e kërkimit të kompensimit sa më të thjeshtë dhe efikas. Këtu janë disa arsye pse duhet të na zgjidhni ne:

1. Përvoja dhe ekspertiza

Ekipi ynë përbëhet nga ekspertë në ligjin e aviacionit dhe në kërkimin e kompensimit për fluturimet e vonuara. Ne kemi ndihmuar mijëra pasagjerë të marrin rimbursime nga linja ajrore të ndryshme.

2. Procesi i thjeshtuare

Nuk duhet të shqetësoheni për detaje ligjore dhe administrative. Ne do të kujdesemi për të. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të na siguroni dokumentet e nevojshme dhe të na lini të trajtojmë procesin në emrin tuaj.

3. Asnjë rrezik financiar

Ne punojmë në bazë të tarifës së suksesit. Kjo do të thotë që ju nuk paguani asgjë paraprakisht. Nëse ne nuk mund të marrim një rimbursim për ju, ju nuk na detyroheni asgjë.

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me fluturimet e vonuara

Çfarë të drejtash të tjera keni përveç rimbursimit?

Përveç rimbursimit, ju keni të drejtë për:

  • Ndihmë në aeroport (ushqime, pije, telefonata)

  • Akomodimi në hotel nëse është e nevojshme

  • Transporti ndërmjet aeroportit dhe hotelit

Si mund ta gjurmoj statusin e kërkesës sime?

Në Trouble Flight, ne ju ofrojmë një portal online ku mund të monitoroni statusin e kërkesës tuaj në kohë reale. Do të merrni njoftime dhe përditësime të rregullta mbi ecurinë e kërkesës suaj.

Na kontaktoni për ndihmë

Mos lejoni që një 2 orë vonesë fluturimi të prishë planet tuaja të udhëtimit. Na kontaktoni sot për t'u siguruar që të merrni kompensimin që meritoni! Ekipi ynë është në dispozicion 24/7 për të ofruar ndihmë dhe për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje. Mund të na kontaktoni me telefon, email ose nëpërmjet faqes sonë të internetit.

Trouble Flight - Këtu për të ndihmuar!

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it