Fluturimi i anuluar ANPC: Trouble Flight është zgjidhja për kompensimin tuaj!

 

Fluturimi i anuluar ANPC: Trouble Flight është zgjidhja për kompensimin tuaj!

Nëse keni pasur një fluturim të anuluar, me siguri keni kërkuar informacion nga ANPC (Autoriteti Kombëtar i Mbrojtjes së Konsumatorit) për të mësuar mbi të drejtat tuaja dhe kompensimin e mundshëm. Trouble Flight është një kompani e specializuar në trajtimin e kërkesave për kompensim në emër të pasagjerëve të linjave ajrore në mbarë botën. Filloni aplikimin tuaj në faqen tonë të internetit dhe lërini ekspertët tanë t'ju udhëheqin hap pas hapi.

Njihni të drejtat tuaja: Rregullorja e BE-së 261/2004 dhe ANPC

ANPC është një organizatë rumune që ofron informacion dhe këshilla mbi të drejtat e konsumatorëve, përfshirë pasagjerët ajror. Sipas Rregullores 261/2004 të BE-së, pasagjerët kanë të drejtën e kompensimit në rast të anulimit, vonesës ose mbishitjes së fluturimit. Kjo rregullore zbatohet për të gjitha fluturimet që nisen nga një vend i BE-së, si dhe fluturimet që mbërrijnë në një aeroport të BE-së nga një vend jo anëtar i BE-së, nëse linja ajrore që kryen fluturimin është e bazuar në BE.

Fluturimi me probleme: alternativa juaj për të marrë kompensim

Trouble Flight është një kompani udhëheqëse e menaxhimit të pretendimeve në emër të pasagjerëve të linjave ajrore në mbarë botën. Ndryshe nga ANPC, e cila ofron informacione dhe këshilla, Trouble Flight merret në mënyrë aktive me pretendimet për kompensim, duke ndjekur procesin nga fillimi në fund.

Si mund t'ju ndihmojë Trouble Flight.

Trouble Flight ofron një sërë shërbimesh për t'ju ndihmuar të merrni kompensimin që ju takon:

 • Vlerësimi i rastit tuaj: Ne do të vlerësojmë pranueshmërinë e kërkesës suaj për kompensim bazuar në rrethanat e fluturimit tuaj të anuluar.

 • Përgatitja dhe paraqitja e kërkesës suaj: tonë ekipi do të mbledhë të gjitha dokumentet e nevojshme dhe do të dorëzojë kërkesën në emrin tuaj.

 • Negociatat me linjat ajrore: Ne kemi përvojë në marrëdhëniet me linjat ajrore dhe do të negociojmë për të siguruar kompensimin që ju e meritoni.

 • Pa fitim, pa kosto: Shërbimet tona ofrohen mbi bazën "pa fitim, pa tarifë". Nëse nuk jemi në gjendje të marrim kompensim për ju, ju nuk do të na detyroheni asgjë.

Procesi i kërkesave: hap pas hapi

Këtu është një përmbledhje e shkurtër e procesit tonë të kërkesave:

 1. Plotësoni formularin tonë të aplikimit në internet: Vizitoni faqen tonë të internetit dhe plotësoni formularin e thjeshtë të aplikimit për të filluar aplikimin tuaj.

 2. Ne vlerësojmë rastin tuaj: Ekipi ynë do të vlerësojë tuajën tuaj. të drejtën për kompensim dhe t'ju kontaktojmë me rezultatet.

 3. Ne trajtojmë kërkesën tuaj: Nëse çështja juaj është e pranueshme, ne do të mbledhim të gjitha dokumentet e nevojshme dhe do ta paraqesim kërkesën në adresën tuaj në emër të linjës suaj ajrore.

 4. Ne merremi me linjën ajrore: ekipi ynë do të punojë pa u lodhur për t'ju marrë kompensimin që meritoni.

 5. < p>Merrni kompensim: Pasi ankesa juaj të zgjidhet me sukses, ne do ta transferojmë kompensimin drejtpërdrejt në llogarinë tuaj bankare.

Pyetje të shpeshta

 • Sa zgjat procesi i kërkesave?

  • Procesi i kërkesave mund të zgjasë diku nga disa javë në disa muaj, në varësi të kompleksitetit të çështjes suaj dhe koha e përgjigjes së linjës ajrore.

 • A mund të kërkoj kompensim për një fluturim të anuluar disa muaj më parë?

  • Po, mund të kërkoni kompensim për një fluturim të anuluar deri në gjashtë vjet më parë, në varësi të rregulloreve kombëtare. Megjithatë, është gjithmonë më mirë të filloni aplikimin tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur.

 • Çfarë ndodh nëse kam marrë tashmë një rimbursim ose kupon nga linja ajrore për fluturimin tim të anuluar?

  • Nëse keni marrë tashmë një rimbursim ose kupon nga linja ajrore? linja ajrore, mund të keni ende të drejtën e kompensimit. Na kontaktoni dhe ne do të vlerësojmë rastin tuaj për të përcaktuar nëse keni të drejtë për kompensim shtesë.

 • Çfarë kompensimi kam të drejtë?

  >
  • Shuma e kompensimit varet nga distanca e fluturimit dhe kohëzgjatja e vonesës. Kjo zakonisht varion midis 250 dhe 600 € për pasagjer.

Filloni aplikimin tuaj sot

Mos lejoni që një fluturim i anuluar të shkatërrojë planet tuaja të udhëtimit. Trouble Flight është këtu për t'ju ndihmuar të merrni kompensimin që meritoni. Filloni aplikimin tuaj në faqen tonë të internetit sot dhe lërini ekipin tonë të ekspertëve të kujdeset për pjesën tjetër. Mbani mend, shërbimet tona ofrohen mbi bazën "pa fitore, pa tarifë", kështu që nuk keni asgjë për të humbur. Filloni sot dhe lëreni Trouble Flight t'i kthejë problemet tuaja të udhëtimit në fitore!

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it