Si të merrni kompensim për një fluturim të anuluar ose të vonuar me Air France

 

Si të merrni kompensim për një fluturim të anuluar ose të vonuar me Air France

A është shkatërruar udhëtimi juaj i biznesit ose i kohës së lirë me Air France nga një fluturim i anuluar ose vonesa e konsiderueshme? A e dinit që keni të drejtë të kërkoni kompensim për këtë shërbim të dobët? Me shërbimin tonë të specializuar të ndihmës, ne do t'ju ndihmojmë të paraqisni kërkesën tuaj dhe të merrni rimbursimin e duhur. Nuk ka rëndësi nëse keni përjetuar një vonesë apo anulim fluturimi, ekipi ynë i ekspertëve do t'ju udhëheqë në çdo hap të rrugës. Mos prisni, kërkoni kompensimin tuaj tani me Air France dhe fluturoni në destinacionin tuaj të ardhshëm pa shqetësime!

Kur është e mundur për të marrë kompensim, rastet dhe rregullorja KE 261/2004

Procesi i marrjes së kompensimit nuk është gjithmonë i thjeshtë dhe ndonjëherë linjat ajrore nuk ofrojnë kompensim adekuat. Me ndihmën e ekipit tonë të ekspertëve të kompensimit, ne do t'ju ndihmojmë të lundroni në këto vështirësi dhe të merrni kompensimin që meritoni. Rregullorja e KE-së 261/2004 përcakton që kompania ajrore duhet të sigurojë kompensim për pasagjerët në raste specifike, si fluturimet e vonuara ose të anuluara.

Fluturimi i anuluar: Në rast anulimi të fluturimit të Air France pa njoftim të paktën 14 ditë.

Fluturim i vonuar: Nëse fluturimi juaj i Air France mbërriti të paktën 3 orë më vonë se sa ishte planifikuar.

Mbi rezervim: Nëse nuk ju lejuan të hipni në fluturimin e Air France sepse rezervimi ishte i mbivendosur.

Për të marrë kompensim për një fluturim të anuluar ose të vonuar të Air France, është e rëndësishme të njihni të drejtat tuaja dhe si t'i kërkoni ato. Shërbimi ynë i specializuar i asistencës do t'ju udhëheqë gjatë procesit, nga paraqitja e kërkesës deri në marrjen e rimbursimit të duhur. Me rregulloren e KE-së 261/2004, ju mund të keni të drejtë për kompensim financiar bazuar në distancën e fluturimit dhe ne do të sigurojmë që ju të merrni kompensim të drejtë për ndërprerjet e pësuar të linjës ajrore.

Sa është kompensimi i Air France?

Shuma e kompensimit për një fluturim të anuluar ose të vonuar me Air France varet nga distanca e fluturimit. Për fluturimet brenda 1,500 kilometrave, kompensimi është 250 € për fluturimet ndërmjet 1,500 kilometrave, kompensimi është 400 €, në fund të fundit, për fluturimet mbi 3,500 €, kompensimi është 600 € një fluturim i anuluar ose i vonuar, si akomodimi në hotel, ju mund të kërkoni rimbursim për këto shpenzime shtesë.

Kur nuk keni të drejtë për kompensim?

Ka disa situata ku Air France mund të mos kërkohet të japë kompensim për një fluturim të anuluar ose të vonuar. Për shembull:

  • Kushtet e pafavorshme të motit ose ngjarjet e forcave madhore që shkaktuan anulimin ose vonesën e fluturimit

  • Greva e punonjësve të aeroportit

  • Paagjeri u informua për kushtet e anulimit ose vonesës të paktën 14 ditë përpara.

  • Pasagjeri braktisi vullnetarisht fluturimin ose nuk u paraqit në aeroport në vitin 2014. koha për hipje.

Është e rëndësishme të theksohet se këto janë vetëm disa nga përjashtimet e parashikuara nga Rregullorja KE 261/2004 dhe se vlerësimi i së drejtës për kompensim varet nga një vlerësim rast pas rasti. Me shërbimin tonë të specializuar të asistencës, ne do t'ju ndihmojmë të kuptoni nëse keni të drejtë për kompensim dhe do t'ju shoqërojmë në çdo fazë të procesit për të marrë rimbursimin që ju takon.

Si të merrni kompensim me Trouble Flight për një fluturim të anuluar ose të vonuar me Air France

Me ndihmën e shërbimit tonë të specializuar të asistencës, ne ju udhëzojmë hap pas hapi në paraqitjen e kërkesës tuaj dhe marrjen e kompensimit që ju takon. Nuk ka rëndësi nëse keni qenë viktimë e një vonese ose anulimi fluturimi, ekipi ynë i ekspertëve do t'ju ndihmojë në çdo hap të rrugës për të marrë rimbursimin që meritoni. Mos prisni, kërkoni kompensimin tuaj tani me Air France dhe fluturoni lart në destinacionin tuaj të ardhshëm pa shqetësime!

Sa kohë zgjat procedura?

Procesi i marrjes së kompensimit për një fluturim të anuluar ose të vonuar me Air France mund të jetë kompleks dhe kërkon shumë kohë, por mos lejoni që kjo t'ju dekurajojë që të kërkoni të drejtën tuaj për rimbursim. Me ndihmën e ndihmës sonë të specializuar në Trouble Flight, mund të mbështeteni në menaxhimin e saktë dhe të shpejtë të rastit tuaj. Ekipi ynë i ekspertëve di se si ta paraqesë kërkesën tuaj në mënyrë efektive për të rritur shanset tuaja për të marrë kompensim shpejt. Nuk ka rëndësi nëse procesi mund të zgjasë disa javë apo disa muaj, me mbështetjen tonë rimbursimi juaj do të arrijë në kohën më të shkurtër të mundshme.

Si të merrni kompensim për ndërprerjet e linjave ajrore me Air France

Marrja e kompensimit për një fluturim të anuluar ose të vonuar me Air France mund të jetë një proces i gjatë, me ndihmën e asistencës së specializuar të Trouble Flight, mund të mbështeteni në menaxhimin e saktë dhe të shpejtë të rastit tuaj. Ekipi ynë i ekspertëve do t'ju udhëheqë gjatë procesit dhe do të sigurojë që të merrni shpejt rimbursimin që meritoni. Mos lejoni që koha që duhet për të marrë kompensim t'ju dekurajojë nga pretendimi i asaj që meritoni.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it