Kërkesat për kompensim të Wizz Air - Si të merrni paratë që meritoni

 

Kërkesat për kompensim të Wizz Air - Si të merrni paratë që meritoni

Çfarë është kompensimi i Wizz Air?

Wizz Air është një linjë ajrore hungareze me kosto të ulët që kryen fluturime në destinacione të ndryshme në Evropë, Lindjen e Mesme dhe Afrikën e Veriut. Në bazë të Rregullores së Bashkimit Evropian 261/2004, pasagjerët kanë të drejtën e kompensimit për disa ndërprerje të fluturimeve, si vonesat, anulimet dhe refuzimi i hipjes. Kompensimi mund të variojë nga 250 deri në 600 euro, në varësi të distancës së fluturimit dhe kohëzgjatjes së vonesës.

Pse të zgjidhni Trouble Flight për pretendimin tuaj të kompensimit të Wizz Air?

Në Trouble Flight kuptojmë shqetësimin dhe zhgënjimin që mund të shkaktojnë ndërprerjet e fluturimit. Kjo është arsyeja pse ne jemi të përkushtuar për të ndihmuar pasagjerët si ju të kërkojnë kompensimin që meritoni. Ekipi ynë i ekspertëve ka njohuri të thella për Rregulloren e BE-së 261/2004 dhe procedurën e kompensimit. Ne do të kujdesemi për të gjitha dokumentet, negociatat dhe komunikimet me kompaninë ajrore në emrin tuaj. Për më tepër, shërbimet tona janë plotësisht falas. Ne paguhemi vetëm nëse mund t'ju marrim kompensim.

Si të bëni një kërkesë për kompensim të Wizz Air me Trouble Flight

Paraqitja e një pretendimi kompensimi me Trouble Flight është e lehtë dhe e menjëhershme. Këtu është procedura:

Paraqisni një kërkesë për një vlerësim falas të kërkesës suaj. Ne do t'ju kërkojmë disa informacione bazë për fluturimin tuaj dhe shqetësimet që keni përjetuar.

Më pas ne do ta shqyrtojmë rastin tuaj dhe do t'ju bëjmë të ditur nëse keni të drejtë për kompensim.

Nëse kërkesa juaj është e pranueshme, ne do të fillojmë procesin e paraqitjes së kërkesës tuaj në Wizz Air.

Ne do t'ju mbajmë të përditësuar për statusin e kërkesës suaj dhe do të kujdesemi për të gjitha komunikimet me linjën ajrore.

Pasi kërkesa të jetë zgjidhur, ne do ta transferojmë kompensimin në llogarinë tuaj.

Çfarë lloje ndërprerjesh mund të kompensojë Wizz Air?

Sipas Rregullores së BE-së 261/2004, pasagjerët kanë të drejtë në kompensim për ndërprerjet e mëposhtme:

Vonesa më shumë se 3 orë për fluturime prej 1500 km ose më pak.

Vonesa prej më shumë se 3 orë për fluturimet ndërmjet 1500 dhe 3500 kilometra

Vonesa më shumë se 4 orë për fluturime mbi 3500 kilometra

Anulimet e fluturimeve janë bërë më pak se 14 ditë para nisjes

Refuzimi i hipjes për shkak të rezervimit të tepërt

Është e rëndësishme të theksohet se jo të gjitha dështimet e shërbimit janë të kompensueshme. Për shembull, nëse një fluturim vonohet ose anulohet për shkak të rrethanave të jashtëzakonshme si moti i keq ose një grevë, linja ajrore nuk kërkohet të paguajë kompensim.

Sa kompensim mund të prisni nga një ankesë e Wizz Air?

Shuma e kompensimit që mund të prisni nga një pretendim i Wizz Air varet nga distanca e fluturimit dhe kohëzgjatja e vonesës. Këtu është një ndarje e shumave të kompensimit:

250 euro për fluturime prej 1500 kilometrash ose më pak me një vonesë prej më shumë se 3 orë

400 euro për fluturime ndërmjet 1500 dhe 3500 kilometra me vonesë më shumë se 3 orë

600 euro për fluturime mbi 3500 kilometra me më shumë se 4 orë vonesë.

E njëjta shumë për anulimet e fluturimeve të bëra më pak se 14 ditë para nisjes

E njëjta shumë për uljen e refuzuar për shkak të rezervimit të tepërt.

Është e rëndësishme të kihet parasysh se këto janë shumat maksimale të kompensimit. Shuma aktuale që merrni mund të jetë më e vogël në varësi të rrethanave specifike të rastit tuaj.

Sa kohë zgjat procesi i kërkesave për kompensim të Wizz Air?

Koha që duhet për të zgjidhur një kërkesë kompensimi të Wizz Air mund të ndryshojë. Mesatarisht, procesi zgjat rreth 3-6 muaj. Kjo përfshin kohën që duhet për të paraqitur kërkesën, përgjigjen e linjës ajrore dhe çdo apelim ose negociatë që mund të jetë e nevojshme.

Në Trouble Flight kuptojmë se pritja për zgjidhjen e një pretendimi mund të jetë zhgënjyese. Kjo është arsyeja pse ne do t'ju mbajmë të përditësuar për statusin e pretendimit tuaj dhe do të bëjmë gjithçka që mundemi për të përshpejtuar procesin.

Mos prisni, kërkoni kompensimin tuaj nga Wizz Air sot me Trouble Flight

Nëse jeni një pasagjer që keni pësuar një ndërprerje fluturimi me Wizz Air, mos prisni të kërkoni kompensimin që meritoni. Kontaktoni Trouble Flight sot për një vlerësim falas të kërkesës tuaj për kompensim. Ekipi ynë i ekspertëve do të kujdeset për të gjitha dokumentet, negociatat dhe komunikimet me kompaninë ajrore në emrin tuaj. Dhe mbani mend, shërbimet tona janë plotësisht falas. Ne paguhemi vetëm nëse mund t'ju marrim kompensim. Mos lejoni që shqetësimi juaj të shkojë pa kompensim, na kontaktoni sot.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it