Kompensimi i fluturimeve për anulime për shkak të mungesës së pilotit

 

Kompensimi i fluturimeve për anulime për shkak të mungesës së pilotit

Përjetimi i një anulimi fluturimi për shkak të një piloti të humbur është jo vetëm i papërshtatshëm, por edhe mjaft i rrallë. Megjithatë, kur kjo ndodh, ju mund të keni të drejtë për kompensim. Trouble Flight është këtu për t'ju ndihmuar të kërkoni kompensimin që meritoni duke trajtuar ankesat në emër të pasagjerëve të linjave ajrore në mbarë botën.

Pse të zgjidhni Trouble Flight për kërkesën tuaj të kompensimit

Në Trouble Flight, ekipi ynë i ekspertëve është i përkushtuar për t'ju siguruar që të merrni kompensimin që meritoni. Ne ofrojme:

 1. Ekspertiza: Ekipi ynë ka përvojë të gjerë në trajtimin e kërkesave për kompensimin e fluturimit, duke siguruar që kërkesa juaj të përpunohet me efikasitet dhe saktësi.

 2. Pa fitim, pa tarifë: Ne punojmë pa fitim, pa tarifë. Ju na paguani vetëm nëse marrim me sukses kompensimin për anulimin e fluturimit tuaj për shkak të mungesës së pilotit në dispozicion.

 3. Arritja globale: ne menaxhojmë kompensimin e pasagjerëve. pretendimet në mbarë botën, pavarësisht nga vendndodhja juaj ose linja ajrore përgjegjëse për anulimin.

 4. Lehtësia e përdorimit: Filloni kërkesa juaj është e lehtë. Thjesht plotësoni formularin online në faqen tonë të internetit dhe ekipi ynë do të kujdeset për pjesën tjetër.

Të drejtat tuaja si pasagjer

Kur fluturimi juaj anulohet për shkak se piloti nuk është i disponueshëm, mund të keni të drejtën e kompensimit sipas rregulloreve ndërkombëtare dhe rajonale si Rregullorja e BE-së 261/2004, Konventa e Montrealit dhe rregulloret e Departamentit të Transportit të SHBA-së. Të drejtat tuaja përfshijnë:

 1. E drejta për kompensim: Në varësi të rrethanave të anulimit të fluturimit, mund të keni të drejtë për kompensim financiar.

 2. E drejta për ndihmë: Linjat ajrore janë të detyruara t'ju ofrojnë ndihmë, duke përfshirë vaktet, pijet dhe akomodimin, ndërkohë që prisni një fluturim alternativ.

 3. E drejta për rimbursim ose ridrejtim: Ju keni mundësinë të zgjidhni midis rimbursimit të biletës ose një fluturimi alternativ për në destinacionin tuaj përfundimtar.

Faktorët që përcaktojnë kompensimin tuaj

Disa faktorë ndikojnë në shumën e kompensimit që mund të keni të drejtë për anulimin e fluturimit për shkak të mungesës së pilotit në dispozicion:

 • Distanca e fluturimit: Shumat e kompensimit ndryshojnë në bazë të distancës së fluturimit.

 • Gjatesia e vonesës: kohëzgjatja e vonesës suaj luan një rol të rëndësishëm në përcaktimin e kompensimit tuaj.

 • Arsyeja e anulimit: ndërsa anulimet për shkak të rrethanave të jashtëzakonshme mund të mos kualifikohen për kompensim, një anulim për shkak të mungesës së pilotit të disponueshëm në përgjithësi bie në sferën e përgjegjësisë së linjës ajrore.

Si të filloni një ankesë me "Problem Flight"

Kërkimi i kompensimit për anulimin e fluturimit për shkak të mungesës së pilotit të disponueshëm është i lehtë me Trouble Flight. Ndiqni këto hapa të thjeshtë:

 1. Jepni detajet e fluturimit tuaj: Plotësoni formularin tonë në linjë me informacionin e fluturimit tuaj, duke përfshirë numrin tuaj të fluturimit, aeroportet e nisjes dhe mbërritjes dhe arsyen e anulimit të fluturimit.

 2. Dorëzoni ankesën tuaj: ekipi ynë do të shqyrtojë ankesën tuaj dhe do t'ju kontaktojë për çdo informacion të mëtejshëm të nevojshëm.

 3. Na lejoni të kujdesemi për të në fund të fundit: ekspertët tanë do të negociojnë me linja ajrore në emrin tuaj, duke siguruar që ju të merrni kompensimin që meritoni.

 4. Merrni pagesa: pasi të kemi marrë me sukses kompensimin tuaj, ne do t'ju transferojmë fondet drejtpërdrejt.

Pyetje të shpeshta

P: Sa zgjat procesi i pretendimeve?
A: Kohëzgjatja e procesit të pretendimeve ndryshon në varësi të kompleksitetit të rastit dhe përgjigjes së linjës ajrore. Në përgjithësi, ankesat zgjidhen brenda disa javësh deri në disa muaj.

P: A mund të kërkoj kompensim për fluturimet e kryera në të kaluarën?
A: Po, në përgjithësi mund të kërkosh kompensim për anulimet e fluturimeve për shkak të mosdisponueshmërisë së pilotit që kanë ndodhur në 2-5 vitet e fundit, në varësi të rregulloreve aktuale. Është jetike të filloni aplikimin tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur për t'u siguruar që të mos humbisni afatin.

P: Po nëse kam pranuar tashmë një rimbursim ose kupon nga linja ajrore?
Përgjigje: Nëse keni pranuar një rimbursim ose kupon, mund të keni ende të drejtën e kompensimit. Megjithatë, shuma e kompensimit mund të reduktohet me vlerën e rimbursimit ose kuponit. Ekipi ynë mund t'ju ndihmojë të vlerësoni përshtatshmërinë tuaj dhe t'ju udhëheqë gjatë procesit.

P: Sa kompensim mund të pres për një fluturim të anuluar për shkak të mungesës së pilotit?
A: Shumat e kompensimit ndryshojnë në bazë të faktorëve të tillë si distanca e fluturimit dhe kohëzgjatja e vonesës. Sipas Rregullores së BE-së 261/2004, për shembull, ju mund të keni të drejtë për kompensim që varion nga 250 € në 600 €, në varësi të rrethanave specifike të anulimit të fluturimit tuaj.

konkluzioni

Mos lejoni që një anulim fluturimi për shkak të mungesës së një piloti të ndërpresë planet tuaja të udhëtimit pa kërkuar kompensimin që meritoni. Trouble Flight është këtu për të ndihmuar pasagjerët e linjave ajrore në mbarë botën të kërkojnë kompensimin që u takon pa telashe. Filloni kërkesën tuaj për kompensim në faqen tonë të internetit sot dhe lëreni ekipin tonë të ekspertëve të sigurojë kompensimin që ju detyroheni. Mbani mend, garancia jonë pa fitim dhe pa tarifë siguron që ju të paguani vetëm nëse marrim me sukses kompensimin tuaj.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it