Kompensimi për vonesat e fluturimit që tejkalojnë 3 orë - Trouble Flight

 

Kompensimi për vonesat e fluturimit që tejkalojnë 3 orë - Trouble Flight

Pyes veten nëse keni të drejtë për kompensim pas një vonese fluturimi prej më shumë se 3 orësh? Trouble Flight është këtu për t'ju ndihmuar të merrni kompensim nga linjat ajrore evropiane. Ekspertët tanë ju ofrojnë ndihmë profesionale dhe të shpejtë për të rikuperuar paratë e borxhit në përputhje me ligjin evropian.

E drejta për kompensim

Brenda Bashkimit Evropian, pasagjerët kanë të drejtën e kompensimit nëse fluturimi i tyre vonohet për më shumë se 3 orë. Kjo e drejtë jepet nga Rregullorja (KE) Nr. 261/2004, i cili zbatohet për të gjitha linjat ajrore që operojnë në BE. Shuma e kompensimit varion nga 250 deri në 600 euro, në varësi të distancës së fluturimit dhe kohëzgjatjes së vonesës.

Si funksionon Trouble Flight?

  • Filloni kërkesën tuaj: plotësoni formularin tonë të shpejtë dhe të lehtë në internet për të filluar procesin e rikuperimit të kompensimit. Ne kemi nevojë për informacion thelbësor në lidhje me fluturimin tuaj dhe vonesën.

  • Ne vlerësojmë rastin tuaj: ekspertët tanë analizojnë informacionin e dhënë dhe kontrollojnë nëse keni të drejtë për kompensim sipas ligjit evropian.< /p>

  • Ne negociojmë në emrin tuaj: Nëse keni të drejtë për kompensim, ekipi ynë i specialistëve do të kujdeset për të gjitha formalitetet dhe do të negociojë drejtpërdrejt me kompaninë ajrore për të marrë kompensimin e duhur. p>

  • Merrni kompensim: Pasi të jetë fituar kompensimi, ne e transferojmë atë në llogarinë tuaj bankare, duke zbritur vetëm një tarifë minimale për shërbimet tona.

Kur nuk zbatohet e drejta e dëmshpërblimit

Ka disa situata ku linjave ajrore nuk u kërkohet të paguajnë kompensim për vonesat e fluturimeve. Këto situata përfshijnë rrethana të jashtëzakonshme si moti ekstrem, grevat, çështjet e sigurisë ose vendimet politike. Në raste të tilla, Trouble Flight do t'ju informojë nëse nuk mund të merrni kompensim dhe të ofroni ndihmë në ushtrimin e të drejtave të tjera, si p.sh. asistenca në aeroport ose riprogramimi i fluturimit.

Përfitimet e punës me Trouble Flight

A. Ekspertiza e Kompensimit: Ekipi ynë i specialistëve ka njohuri të hollësishme të legjislacionit evropian dhe kanë përvojë në negociatat me linjat ajrore për të marrë kompensim.

B. Shpejtësia dhe efikasiteti: Procesi i rikuperimit të kompensimit mund të jetë i ndërlikuar dhe sfidues. Trouble Flight ju kursen mundin dhe kohën për t'u marrë me burokracinë dhe ju lejon të përqendroheni në gjëra të tjera të rëndësishme.

C. Besimi dhe Transparenca: Trouble Flight funksionon me komision, që do të thotë se nuk paguani asgjë nëse ne nuk marrim kompensimin tuaj. Merrni informacion të qartë dhe të përditësuar mbi ecurinë e çështjes suaj në kohë reale.

D. Asistencë: “Trouble Flight” ofron ndihmë dhe mbështetje në të gjitha gjuhët, gjë që lehtëson komunikimin dhe kuptimin e të gjithë procesit.

konkluzioni

Nëse keni një fluturim të vonuar me më shumë se 3 orë dhe dëshironi të merrni kompensimin e duhur, Trouble Flight është partneri ideal për t'ju ndihmuar. Mos lejoni që paratë tuaja të fluturojnë! Filloni kërkesën tuaj në faqen tonë të internetit tani dhe lërini ekspertët tanë të kujdesen për të gjitha formalitetet për të marrë kompensimin tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Mos prit! Merrni hapin e parë për të rikuperuar paratë tuaja me Trouble Flight. Plotësoni formularin tonë online dhe filloni procesin e kompensimit sot!

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it