Partneri juaj i besuar për pretendimet e kompensimit për fluturimet e anuluara në Kishinau

 

Partneri juaj i besuar për pretendimet e kompensimit për fluturimet e anuluara në Kishinau
Partneri juaj i besuar për pretendimet e kompensimit për fluturimet e anuluara në Kishinau

Hyrje në Trouble Flight

A ju është anuluar ndonjëherë një fluturim, duke ju lënë të bllokuar dhe të frustruar? Trouble Flight është këtu për t'ju ndihmuar! Ne jemi një kompani e përkushtuar për të ndihmuar pasagjerët e linjave ajrore në mbarë botën të marrin kompensim për fluturimet e anuluara, duke përfshirë ato në Kishinau. Ekipi ynë i ekspertëve është i përkushtuar të sigurojë që ju të merrni kompensimin që meritoni.

Fluturimi i anuluar në Kishinau: një problem i zakonshëm

Kishinau, kryeqyteti i Moldavisë, është një qytet i gjallë i pasur me histori dhe kulturë, duke tërhequr udhëtarë nga e gjithë bota. Si qendra kryesore e udhëtimit ajror të vendit, Aeroporti Ndërkombëtar i Chisinau shërben si një portë për në Moldavi, duke ofruar lidhje me qytetet kryesore evropiane dhe më gjerë. Megjithatë, anulimet e fluturimeve në Kishinau janë një problem shumë i zakonshëm që mund t'i lërë pasagjerët të frustruar dhe të bllokuar.

Disa faktorë kontribuojnë në anulimet e fluturimeve në Kishinau:

 1. Kushtet e motit: Kishinau përjeton një klimë të moderuar kontinentale, me verë të nxehtë dhe dimër të ftohtë. Ngjarjet e forta të motit si stuhitë e borës, mjegulla dhe stuhitë mund të çojnë në anulime fluturimesh, pasi linjat ajrore i japin përparësi sigurisë së pasagjerëve.

 2. Problemet teknike: Avionët kërkojnë mirëmbajtje dhe kontrolle të rregullta për t'u siguruar që janë të sigurta. për të fluturuar. Mund të shfaqen probleme të papritura teknike, duke bërë që fluturimi të anulohet për të zgjidhur këto probleme përpara nisjes.

 3. Kufizimet e kontrollit të trafikut ajror: Kontrolli i trafikut ajror menaxhon fluksin e avionëve që hyjnë dhe dalin nga aeroport për të siguruar operime të sigurta dhe efikase. Herë pas here, mund të vendosen kufizime ose vonesa për shkak të vëllimeve të larta të trafikut ajror ose ngjarjeve të tjera të papritura, që çojnë në anulime fluturimesh.

 4. Grevat dhe mosmarrëveshjet e punës: l Aeroporti Ndërkombëtar i Chisinau mbështetet në Aeroportin Ndërkombëtar të Chisinau-t. në bashkëpunimin e punonjësve të shumtë dhe palëve të interesuara, duke përfshirë stafin e linjës ajrore, shërbimin tokësor dhe kontrollin e trafikut ajror. Grevat ose mosmarrëveshjet e punës mund të prishin funksionimin e aeroportit, duke rezultuar në anulime fluturimesh.

 5. Shqetësimet politike dhe të sigurisë: Herë pas here, ngjarjet politike ose çështjet e sigurisë mund të çojnë në anulime ose ndërprerje të fluturimeve. Linjat ajrore dhe autoritetet i japin përparësi sigurisë së pasagjerëve dhe mund të anulojnë fluturimet në përgjigje të situatave të tilla.

Si pasagjer i prekur nga anulimi i një fluturimi në Kishinau, është thelbësore të njihni të drejtat tuaja dhe të kërkoni kompensimin e duhur. Trouble Flight është këtu për t'ju ndihmuar të lundroni në botën komplekse të kompensimit të linjës ajrore, duke siguruar që të merrni atë që ju takon kur fluturimi juaj anulohet në Kishinau.

Procesi i kërkimit të kompensimit për problemet e fluturimit

Lundrimi në procesin e dëmeve të sigurimit mund të jetë i frikshëm dhe kërkon shumë kohë, veçanërisht nëse nuk jeni të njohur me rregullat dhe rregulloret. Në Trouble Flight, ne përpiqemi ta bëjmë procesin sa më të thjeshtë dhe pa probleme për klientët tanë. Këtu është një përmbledhje e procesit tonë të pretendimeve:

Hapi 1: Jepni detajet e fluturimit tuaj

Për të filluar, vizitoni faqen tonë të internetit dhe na jepni detajet e nevojshme për fluturimin tuaj të anuluar, duke përfshirë numrin e fluturimit, aeroportet e nisjes dhe mbërritjes dhe datën e anulimit. Ky informacion do të na ndihmojë të vlerësojmë përshtatshmërinë tuaj për kompensim sipas ligjeve përkatëse.

Hapi 2: Autorizoni Trouble Flight për t'ju përfaqësuar

Do t'ju duhet të autorizoni Trouble Flight për t'ju përfaqësuar në pretendimin tuaj kundër linjës ajrore. Kjo zakonisht përfshin nënshkrimin e një autorizimi, i cili na jep autoritetin për të vepruar në emrin tuaj.

Hapi 3: Konfirmoni përshtatshmërinë tuaj

Pasi të marrim detajet e fluturimit tuaj, ekipi ynë i ekspertëve do të shqyrtojë rastin tuaj dhe do të përcaktojë nëse keni të drejtë për kompensim. Ne do të shqyrtojmë faktorë të tillë si arsyeja e anulimit, njoftimi i dhënë nga linja ajrore dhe distanca e fluturimit. Më pas do t'ju njoftojmë për përshtatshmërinë tuaj dhe shumën e mundshme të kompensimit.

Hapi 4: Paraqisni dokumentacionin e nevojshëm

Në disa raste, ne mund të kërkojmë dokumentacion shtesë për të mbështetur kërkesën tuaj, si p.sh. kartë imbarkimi, fatura për shpenzimet e bëra për shkak të anulimit ose korrespondencë me linjën ajrore. Ekipi ynë do t'ju udhëheqë gjatë këtij procesi dhe do të sigurojë që ju të siguroni dokumentacionin e nevojshëm për të forcuar kërkesën tuaj.

Hapi 5: Ne trajtojmë komunikimet dhe negociatat me linjën ajrore

Pasi të kemi të gjithë informacionin dhe dokumentacionin e kërkuar, ekipi ynë do të trajtojë të gjitha komunikimet dhe negociatat me linjën ajrore në emrin tuaj. Ne do të shfrytëzojmë përvojën dhe njohuritë tona për rregulloret e kompensimit të linjave ajrore për të marrë kompensimin maksimal që ju keni të drejtë të merrni.

Hapi 6: Ndiqni përparimin e kërkesës suaj

Gjatë gjithë procesit të kërkesave, ju mund të identifikoheni në faqen tonë të internetit dhe të monitoroni ecurinë e kërkesës suaj. Ne do t'ju mbajmë të përditësuar për çdo zhvillim dhe do të jemi në dispozicion për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni.

Hapi 7: Merrni kompensimin tuaj

Pasi të kemi marrë me sukses kompensimin për ju, ne do t'ju njoftojmë për rezultatin dhe do t'i transferojmë fondet në llogarinë tuaj të preferuar, minus tarifën tonë. Politika jonë pa fitim dhe pa tarifë siguron që ju të na paguani vetëm nëse marrim me sukses kompensimin për ju.

Duke i besuar Trouble Flight kërkesën tuaj për kompensim, mund të jeni të sigurt se ekipi ynë i përkushtuar i ekspertëve do të trajtojë të gjithë procesin në emrin tuaj, duke maksimizuar shanset tuaja për të marrë kompensimin që meritoni për fluturimin tuaj të anuluar për në Kishinau ose në çdo vend tjetër. Bota.

Pse të zgjidhni Trouble Flight për kërkesën tuaj të kompensimit

Lundrimi në botën komplekse të kompensimit të linjave ajrore mund të jetë sfiduese dhe shumë pasagjerë luftojnë për të marrë kompensimin që meritojnë. Trouble Flight është këtu për ta bërë procesin të thjeshtë, efikas dhe pa stres. Këtu janë disa arsye të mira pse duhet të zgjidhni Trouble Flight për kërkesën tuaj të kompensimit:

Ekspertizë e gjerë

Ekipi ynë i "Fluturimit me probleme" përbëhet nga profesionistë me përvojë me njohuri të thella të rregulloreve të kompensimit të linjave ajrore, duke përfshirë Rregulloren e BE-së 261/2004 dhe ligje të tjera përkatëse. Ne përdorim përvojën tonë për të vlerësuar përshtatshmërinë tuaj për kompensim, për të mbledhur dokumentacionin e nevojshëm dhe për të negociuar me linjat ajrore në emrin tuaj, duke u siguruar që ju të merrni kompensimin maksimal që ju takon.

Asnjë fitore, asnjë komision i garantuar

Ne në Trouble Flight operojmë pa përfitime dhe pa komision. Kjo do të thotë që nëse nuk ju garantojmë kompensim, nuk do të na paguani asnjë cent. Kjo politikë siguron që interesat tona janë në përputhje me tuajat dhe ne punojmë shumë për të arritur një rezultat pozitiv për ankesën tuaj.

Eksperiencë pa stres

Marrëveshja direkt me linjat ajrore mund të jetë zhgënjyese dhe kërkon kohë. Ekipi ynë Trouble Flight trajton të gjitha komunikimet dhe negociatat me linjën ajrore në emrin tuaj, duke ju kursyer kohë dhe energji. Ne do t'ju mbajmë të informuar gjatë gjithë procesit, në mënyrë që të përqendroheni në jetën tuaj ndërkohë që ne menaxhojmë kërkesën tuaj.

Shërbim i personalizuar

Ne e dimë se situata e çdo klienti është unike. Ekipi ynë merr kohë për të dëgjuar shqetësimet tuaja dhe për të përshtatur qasjen tonë për nevojat tuaja specifike. Ne jemi gjithmonë në dispozicion për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni dhe të ofrojmë ndihmë dhe mbështetje gjatë gjithë procesit të kërkesave.

Mbulim në mbarë botën

Trouble Flight u shërben klientëve nga e gjithë bota, duke përfshirë Kishinau, dhe ne trajtojmë ankesat për një gamë të gjerë linjash ajrore. Përvoja jonë e gjerë me rregulloret ndërkombëtare të kompensimit të linjave ajrore siguron që ne mund të përfaqësojmë në mënyrë efektive interesat tuaja, pavarësisht nga vendndodhja juaj ose linja ajrore e përfshirë.

Përvojë e provuar

Të dhënat tona të suksesit flasin vetë. Ne kemi ndihmuar pasagjerë të panumërt të marrin kompensim për fluturimet e tyre të anuluara dhe klientët tanë të kënaqur dëshmojnë përkushtimin, ekspertizën dhe profesionalizmin tonë.

Siguria e të dhënave

Trouble Flight e merr seriozisht sigurinë e të dhënave. Të gjitha informacionet që na jepni ruhen në mënyrë të sigurt dhe ne i përmbahemi protokolleve strikte të mbrojtjes së të dhënave për të siguruar që informacioni juaj personal të mbetet konfidencial gjatë gjithë procesit të pretendimeve.

Mbështetje e vazhdueshme

Edhe pasi kërkesa juaj të plotësohet, ekipi ynë mbetet i disponueshëm për t'ju ndihmuar me çdo pyetje ose shqetësim që mund të keni. Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë mbështetje të vazhdueshme dhe të ndërtojmë marrëdhënie të qëndrueshme me klientët tanë.

Duke zgjedhur Trouble Flight për kërkesën tuaj të kompensimit, mund të jeni të sigurt se ekipi ynë i ekspertëve do të punojë pa u lodhur në emrin tuaj për t'u siguruar që ju të merrni kompensimin që meritoni për fluturimin tuaj të anuluar, pavarësisht nëse ai ka ndodhur në Kishinau apo në ndonjë pjesë tjetër të Bota.

Çfarë mund të prisni të merrni si kompensim

Kompensimi që merrni për fluturimin tuaj të anuluar varet nga disa faktorë, duke përfshirë distancën e fluturimit, arsyen e anulimit dhe rregulloret në fuqi. Këtu është një përmbledhje e detajuar e asaj që mund të prisni të merrni si kompensim për anulimin e fluturimit tuaj:

Kompensimi monetar

Në bazë të Rregullores së BE-së 261/2004, pasagjerët kanë të drejtë në kompensim monetar për fluturimet e anuluara, në varësi të distancës së fluturimit:

 • Fluturimet me distanca të shkurtra (deri në 1500 km): 250 € për pasagjer

 • Fluturime me distanca të mesme (nga 1500 në 3500 km): 400 € për pasagjerë

 • Fluturime me distanca të gjata (mbi 3500 km): 600 € për pasagjer

Është e rëndësishme të theksohet se nëse linja ajrore ofron një fluturim alternativ dhe koha e mbërritjes nuk ndryshon ndjeshëm nga fluturimi origjinal, shuma e kompensimit mund të reduktohet me 50%.

Rimbursimi ose ridrejtimi

Përveç kompensimit monetar, linjave ajrore u kërkohet t'u ofrojnë pasagjerëve zgjedhjen midis rimbursimit të kostos së plotë të biletës ose ridrejtimit për në destinacionin përfundimtar. Kjo mund të marrë formën e një fluturimi alternativ ose mjeti tjetër transporti, në varësi të rrethanave.

E drejta për trajtim

Pasagjerët, fluturimet e të cilëve janë anuluar kanë gjithashtu të drejtën e një ndihme gjatë pritjes për një fluturim alternativ ose për rimbursim. Kjo perfshin:

 • Vaktet dhe pijet: linjat ajrore duhet t'ju ofrojnë ushqim dhe pije në përpjesëtim me kohën e pritjes.

 • Qëndrimi i natës: nëse anulimi kërkon një qëndrim gjatë natës gjatë natës. qëndrimi juaj , linjat ajrore duhet të ofrojnë akomodimin në hotel dhe transportin ndërmjet aeroportit dhe hotelit.

 • Komunikimi: Linjat ajrore duhet të ofrojnë akses në emailet falas për thirrjet telefonike ose me email për të lejuar pasagjerët të bëjnë marrëveshjet e nevojshme.

Tarifa shtesë

Në disa raste, mund të keni të drejtë të kërkoni kompensim për shpenzimet shtesë të bëra për shkak të anulimit të fluturimit. Kjo mund të përfshijë kosto të tilla si tarifat e taksisë, vaktet shtesë ose shpenzime të tjera të arsyeshme që lindin drejtpërdrejt nga anulimi. Për të kërkuar këto shpenzime, do t'ju duhet të siguroni fatura dhe dëshmi të kostove të bëra.

Përjashtimet dhe rrethanat e veçanta

Ka disa përjashtime dhe rrethana të veçanta ku linjave ajrore mund të mos u kërkohet të japin kompensim. Kjo perfshin:

 • Rrethanat e jashtëzakonshme: Nëse anulimi është për shkak të rrethanave të jashtëzakonshme si moti ekstrem, trazirat politike ose kërcënimet e sigurisë, linjat ajrore mund të mos jenë përgjegjëse për kompensim.

 • Njoftim: Nëse linja ajrore ju njofton për anulimin të paktën 14 ditë përpara nisjes së planifikuar, mund të mos keni të drejtë për kompensim.

Në Trouble Flight, ekipi ynë i ekspertëve do të vlerësojë situatën tuaj specifike dhe do të punojë me zell për të siguruar kompensimin maksimal që ju takon për fluturimin tuaj të anuluar. Ne do të menaxhojmë të gjithë procesin në emrin tuaj, duke siguruar që ju të merrni kompensimin që meritoni, pavarësisht nëse fluturimi juaj është anuluar në Kishinau apo kudo tjetër në botë.

Pyetje të shpeshta

Ne e kuptojmë se procesi i kompensimit të linjës ajrore mund të jetë konfuz, kështu që ne kemi përpiluar një listë të pyetjeve të bëra shpesh për të ndihmuar në sqarimin e disa shqetësimeve të zakonshme:

Si mund ta di nëse kam të drejtë për kompensim?

Përshtatshmëria për kompensim varet nga disa faktorë, duke përfshirë distancën e fluturimit, arsyen e anulimit dhe rregulloret në fuqi. Në përgjithësi, pasagjerët mund të kenë të drejtën e kompensimit sipas Rregullores së BE-së 261/2004 nëse fluturimi i tyre është anuluar brenda 14 ditëve nga nisja e planifikuar dhe anulimi nuk është për shkak të rrethanave të jashtëzakonshme. Ekipi ynë Trouble Flight mund t'ju ndihmojë të vlerësoni përshtatshmërinë tuaj bazuar në situatën tuaj specifike.

Sa kompensim mund të pres të marr?

Shuma e kompensimit që mund të merrni varet nga distanca e fluturimit tuaj dhe nëse linja ajrore ka ofruar një fluturim alternativ me një kohë të ngjashme mbërritjeje. Për fluturimet me distanca të shkurtra (deri në 1500 km) kompensimi është 250 € për pasagjer; për fluturimet me rreze të mesme (nga 1500 km në 3500 km) është 400 euro për pasagjer; dhe për fluturimet me distanca të gjata (mbi 3500 km), kompensimi është 600 € për pasagjer.

Sa kohë zgjat procesi i kërkesave për kompensim?

Kohëzgjatja e procesit të kërkesave mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të tillë si koha e përgjigjes së linjës ajrore dhe kompleksiteti i çështjes. Në Trouble Flight, ne punojmë me zell për të zgjidhur ankesat sa më shpejt të jetë e mundur, por është e rëndësishme të jemi të durueshëm dhe të përgatitur që procesi të zgjasë disa javë apo edhe muaj në disa raste.

A duhet të paguaj paraprakisht Trouble Flight për shërbimet e tyre?

Jo, Trouble Flight funksionon pa asnjë përfitim apo komision. Ju na paguani një komision vetëm nëse marrim kompensim për ju. Kjo siguron që interesat tona janë në përputhje me tuajat dhe se ne jemi plotësisht të përkushtuar për të arritur një rezultat pozitiv për ankesën tuaj.

A mund të kërkoj kompensim për një fluturim të anuluar disa vite më parë?

Afati kohor për të kërkuar kompensim ndryshon në varësi të vendit ku bëhet kërkesa. Në shumë raste, pasagjerët mund të kërkojnë kompensim për fluturimet e anuluara në tre vitet e fundit. Megjithatë, është gjithmonë më mirë të veprohet shpejt kur bëni një kërkesë për kompensim, pasi linjat ajrore mund të kenë më pak gjasa të kompensojnë pasagjerët për pretendimet e mëparshme.

Po nëse linja ajrore më ofron kupona ose zbritje në vend të kompensimit në para?

Linjat ajrore mund t'u ofrojnë pasagjerëve kupona ose zbritje si një formë kompensimi për fluturimet e anuluara. Megjithatë, në përputhje me Rregulloren e BE-së 261/2004, pasagjerët kanë të drejtë në kompensim monetar. Ju keni të drejtë të refuzoni kuponat ose zbritjet dhe në vend të kësaj të kërkoni kompensim në para.

A mund të kërkoj kompensim nëse fluturimi im është anuluar për shkak të rrethanave të jashtëzakonshme?

Rrethanat e jashtëzakonshme, të tilla si moti ekstrem, trazirat politike ose kërcënimet e sigurisë, përgjithësisht konsiderohen të jenë jashtë kontrollit të linjës ajrore. Në raste të tilla, linjat ajrore mund të mos jenë përgjegjëse për kompensim. Megjithatë, atyre u kërkohet ende të ofrojnë ndihmë, si ushqime, pije dhe akomodim, siç përcaktohet në dispozitat mbi të drejtën për ndihmë të Rregullores së BE-së 261/2004.

Në Trouble Flight, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të lundroni në botën komplekse të kompensimit të linjave ajrore dhe t'i përgjigjeni çdo pyetjeje që mund të keni. Ekipi ynë i ekspertëve është i përkushtuar të sigurojë që ju të merrni kompensimin që meritoni për fluturimin tuaj të anuluar, pavarësisht nëse ai ka ndodhur në Kishinau apo kudo tjetër në botë.

Filloni kërkesën tuaj sot

Anulimi i fluturimeve mund të jetë një përvojë frustruese dhe stresuese, duke ju lënë të ndiheni të mbërthyer dhe të pafuqishëm. Në Trouble Flight, ne i kuptojmë sfidat me të cilat përballeni dhe jemi këtu për t'ju ndihmuar të kërkoni kompensimin që meritoni. Fillimi i kërkesës suaj sot është i thjeshtë, i shpejtë dhe pa probleme. Ja se si të filloni:

Vizitoni faqen tonë të internetit

Shkoni në faqen e internetit Trouble Flight për të hyrë në platformën tonë online të lehtë për t'u përdorur. Faqja jonë e internetit ofron informacion të plotë në lidhje me procesin e kompensimit dhe ofron një ndërfaqe të qetë për të nisur kërkesën tuaj për kompensim.

Plotësoni formularin online

Për të filluar kërkesën tuaj të kërkesës, thjesht plotësoni formularin online me detajet e nevojshme për fluturimin tuaj të anuluar. Kjo përfshin numrin e fluturimit, aeroportet e nisjes dhe mbërritjes, datën e anulimit dhe informacionin e kontaktit. Sigurimi i informacionit të saktë dhe të plotë do të na lejojë të vlerësojmë përshtatshmërinë tuaj për kompensim shpejt dhe me efikasitet.

Merrni një vlerësim falas

Pasi të dorëzoni detajet e fluturimit tuaj, ekipi ynë i ekspertëve do të shqyrtojë rastin tuaj dhe do të përcaktojë përshtatshmërinë tuaj për kompensim. Ne do të shqyrtojmë faktorë të tillë si arsyeja e anulimit, njoftimi i dhënë nga linja ajrore dhe distanca e fluturimit. Më pas do t'ju njoftojmë për përshtatshmërinë tuaj dhe shumën e mundshme të kompensimit, të gjitha pa kosto për ju.

Autorizoni Trouble Flight për t'ju përfaqësuar

Nëse keni të drejtë për kompensim, do t'ju duhet të autorizoni Trouble Flight për t'ju përfaqësuar në kërkesën tuaj kundër linjës ajrore. Kjo zakonisht përfshin nënshkrimin e një autorizimi, i cili na jep autoritetin për të vepruar në emrin tuaj. Në këtë mënyrë, ju mund të jeni të sigurt se ekipi ynë me përvojë do të trajtojë të gjitha komunikimet dhe negociatat me linjën ajrore, duke maksimizuar shanset tuaja për të marrë kompensimin që meritoni.

Ndiqni ankesën tuaj

Gjatë gjithë procesit të kërkesave, ju mund të identifikoheni në faqen tonë të internetit dhe të monitoroni ecurinë e kërkesës suaj. Ne do t'ju mbajmë të përditësuar për çdo zhvillim dhe do të jemi në dispozicion për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni. Qasja jonë transparente siguron që ju të mbeteni të informuar dhe të sigurt në aftësinë tonë për të trajtuar ankesën tuaj.

Mos lejoni që një fluturim i anuluar në Kishinau apo kudo tjetër në botë t'ju bëjë të ndiheni të pafuqishëm dhe të dërrmuar. Merrni kontrollin e situatës dhe filloni kërkesën tuaj të kompensimit me Trouble Flight sot. Ekipi ynë i ekspertëve është i përkushtuar për të siguruar kompensimin që meritoni, duke u siguruar që ju të mund të fokusoheni në jetën tuaj ndërkohë që ne menaxhojmë procesin kompleks të kompensimit në emrin tuaj.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it