Altroconsumo anuloi fluturimin: Trouble Flight është zgjidhja për kompensimin tuaj!

 

Altroconsumo anuloi fluturimin: Trouble Flight është zgjidhja për kompensimin tuaj!

Nëse keni pasur një fluturim të anuluar, mund të keni kërkuar informacion në Altroconsumo për të mësuar mbi të drejtat tuaja dhe kompensimin e mundshëm. Trouble Flight është një kompani e specializuar në trajtimin e kërkesave për kompensim në emër të pasagjerëve të linjave ajrore në mbarë botën. Filloni aplikimin tuaj në faqen tonë të internetit dhe lërini ekspertët tanë t'ju udhëheqin hap pas hapi.

Njihni të drejtat tuaja: Rregullorja e BE-së 261/2004 dhe Altroconsumo

Altroconsumo është një organizatë italiane që ofron informacione dhe këshilla mbi të drejtat e konsumatorëve, përfshirë pasagjerët e ajrit. Sipas Rregullores 261/2004 të BE-së, pasagjerët kanë të drejtën e kompensimit kur fluturimet e tyre anulohen, vonohen ose rezervohen. Kjo rregullore mbulon të gjitha fluturimet që nisen nga një vend i BE-së, si dhe fluturimet që mbërrijnë në një aeroport të BE-së nga një vend jo anëtar i BE-së, nëse linja ajrore operuese është e bazuar në BE.

Trouble Flight: alternativa juaj për të marrë kompensim

Trouble Flight është një kompani udhëheqëse e menaxhimit të pretendimeve në emër të pasagjerëve të linjave ajrore në mbarë botën. Ndryshe nga Altroconsumo, e cila ofron informacione dhe këshilla, Trouble Flight merret në mënyrë aktive me kërkesat tuaja për kompensim, duke ndjekur procesin nga fillimi në fund.

Si mund t'ju ndihmojë Trouble Flight.

Trouble Flight ofron një sërë shërbimesh për t'ju ndihmuar të merrni kompensimin që ju takon:

 • Rishikimi i rastit tuaj: ne do të vlerësojmë përshtatshmërinë e kërkesës suaj bazuar në rrethanat e fluturimit tuaj të anuluar.

 • Përgatitja dhe dërgimi i kërkesës suaj: ekipi ynë. do të mbledhë të gjitha dokumentet e nevojshme dhe do të paraqesë kërkesën tuaj në emrin tuaj.

 • Negociatat me linjën ajrore: Ne kemi përvojë në marrëdhëniet me linjat ajrore dhe do të negociojmë për t'ju siguruar kompensimin që meritoni.

 • Pa fitim, pa kosto: shërbimet tona ofrohen me formulën "pa fitore, pa tarifë". Nëse nuk jemi në gjendje të marrim kompensim për ju, ju nuk do të na detyroheni asgjë.

Procesi i kërkesave për kompensim: hap pas hapi

Këtu është një përmbledhje e shkurtër e procesit tonë të kërkesave:

 1. Plotësoni formularin tonë të aplikimit në internet: Vizitoni faqen tonë të internetit dhe plotësoni formularin e thjeshtë të aplikimit për të filluar aplikimin tuaj.

 2. Le të shqyrtojmë rastin tuaj : Ekipi ynë do të vlerësojë. të drejtën tuaj për kompensim dhe t'ju kontaktojmë me rezultatet.

 3. Ne trajtojmë kërkesën tuaj: Nëse rasti juaj është i përshtatshëm, ne do të mbledhim të gjitha dokumentet e nevojshme dhe do t'ia dorëzojmë kërkesën tuaj linjës ajrore .

 4. Ne negociojmë me linjën ajrore: ekipi ynë do të punojë pa u lodhur për të siguruar që ju të merrni kompensimin që meritoni.

 5. Merrni. kompensimi juaj: pasi kërkesa juaj të jetë e suksesshme, ne do ta transferojmë kompensimin tuaj drejtpërdrejt në llogarinë tuaj bankare.

Pyetje të shpeshta

 • Sa kohë zgjat procesi i kërkesave?

  • Procesi i kërkesave mund të zgjasë nga disa javë në disa muaj, në varësi të kompleksitetit të çështjes suaj dhe koha e përgjigjes së linjës ajrore.

 • A mund të kërkoj kompensim për një fluturim të anuluar disa muaj më parë?

  • Po, mund të kërkoni ende kompensim për një fluturim të anuluar deri në gjashtë vjet më parë, në varësi të rregulloreve të vendit. Megjithatë, është gjithmonë më mirë të filloni kërkesën tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

 • Po sikur të kem marrë tashmë një rimbursim ose kupon nga linja ajrore për fluturimin tim të anuluar?

  • Nëse tashmë keni marrë një rimbursim ose kupon nga linja ajrore, mund të keni ende të drejtën e kompensimit. Na kontaktoni dhe ne do të vlerësojmë rastin tuaj për të përcaktuar nëse keni të drejtë për kompensim shtesë.

 • Sa kompensim kam të drejtë?

 • p >

  • Shumat e kompensimit varen nga distanca e fluturimit dhe kohëzgjatja e vonesës. Zakonisht ato variojnë nga 250 në 600 euro për pasagjer.

 • Filloni kërkesën tuaj për kompensim sot

  Mos lejoni që një fluturim i anuluar të shkatërrojë planet tuaja të udhëtimit. Trouble Flight është këtu për t'ju ndihmuar të merrni kompensimin që meritoni. Filloni aplikimin tuaj në faqen tonë të internetit sot dhe lërini ekipin tonë të ekspertëve të kujdeset për pjesën tjetër. Mbani mend, shërbimet tona ofrohen mbi bazën "pa fitore, pa tarifë", kështu që nuk keni asgjë për të humbur. Filloni sot dhe lëreni Trouble Flight t'i kthejë problemet tuaja të udhëtimit në fitore!

  Çfarë thonë klientët tanë për ne

  4.87
  shkalla mesatare
  Dumitru S.
  Dumitru S.
  06/06/2024
  Shume i kenaqur!!!
  Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
  language.ro-ro
  Radu C.
  Radu C.
  20/05/2024
  Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
  Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
  language.ro-ro
  Frangu G.
  Frangu G.
  18/04/2024
  Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
  Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
  language.ro-ro
  Jenny C.
  Jenny C.
  22/03/2024
  I sjellshëm dhe i saktë.
  Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
  language.it-it