Si të merrni kompensim për fluturimin tuaj të mbivendosur të TAP Air me Trouble Flight

 

Si të merrni kompensim për fluturimin tuaj të mbivendosur të TAP Air me Trouble Flight
Si të merrni kompensim për fluturimin tuaj të mbivendosur të TAP Air me Trouble Flight

Rezervimi i tepërt i fluturimeve është një problem i zakonshëm që mund të shkaktojë shumë bezdi për pasagjerët. Nëse keni qenë viktimë e prenotimit të tepërt në një fluturim të TAP Air, mund të keni të drejtën e kompensimit. Me ndihmën e Trouble Flight, procesi i kërkesës për kompensim bëhet shumë më i lehtë dhe më i shpejtë.

Para së gjithash, është e rëndësishme të dini se rregullorja evropiane EC 261/2004 përcakton të drejtat e pasagjerëve në rast të prenotimit të fluturimit. Në rast të prenotimit të tepërt, kompania ajrore është e detyruar t'u ofrojë pasagjerëve zgjedhjen midis rimbursimit të plotë të biletës ose një fluturimi alternativ në rastin e parë. Për më tepër, nëse një pasagjer pranon të lërë vendin e tij në një fluturim të mbivendosur, ai ka të drejtë për kompensim deri në 600 €.

Megjithatë, procesi i kërkesave për kompensim mund të jetë kompleks dhe kërkon kohë. Me ndihmën e Trouble Flight, procesi bëhet shumë më i lehtë dhe më i shpejtë. Hapi i parë është të përdorni kontrolluesin tonë falas të kërkesave për të parë nëse keni të drejtë për kompensim. Nëse keni të drejtë për kompensim, ne do t'ju ofrojmë një formular ankese për t'ju plotësuar dhe udhëhequr gjatë procesit të ankesës.

Pasi të kemi marrë ankesën tuaj, ne do të kujdesemi për të gjitha formalitetet dhe dokumentacionin e nevojshëm për të paraqitur ankesën në linjën ajrore. Ne do të ndjekim procesin dhe do t'ju mbajmë të informuar për statusin e ankesës suaj. Nëse keni sukses, do t'ju paguhet kompensimi dhe ne do të marrim një komision për shërbimet tona. Përndryshe, nuk do të tarifoheni.

Për më tepër, ne dëshirojmë të informojmë klientët tanë për të drejtat dhe opsionet e tyre, në mënyrë që ata të marrin vendime të informuara se si të vazhdojnë me ankesën e tyre. Ne jemi gjithmonë në dispozicion për t'iu përgjigjur pyetjeve dhe për të ofruar mbështetje gjatë gjithë procesit. Me Trouble Flight, mund të jeni të sigurt se do të merrni kompensimin e duhur për fluturimin tuaj të mbivendosur të TAP Air.

Si përmbledhje, prenotimi i fluturimeve mund të shkaktojë shumë probleme për pasagjerët, por ka mundësi për të marrë kompensim. Me ndihmën e Trouble Flight, procesi i kërkesës për kompensim bëhet shumë më i lehtë dhe më i shpejtë. Kontrolluesi ynë falas i kërkesës ju ndihmon të kuptoni nëse keni të drejtë për kompensim dhe ekipi ynë i ekspertëve kujdeset për të gjitha formalitetet dhe dokumentacionin e nevojshëm për të paraqitur kërkesën tuaj në linjën ajrore. Ne ndjekim procesin dhe ju mbajmë të informuar për statusin e ankesës suaj. Dhe më e mira nga të gjitha, shërbimi ynë është falas derisa të rikuperojmë kompensimin për ju. Mos prisni, kontrolloni tani nëse keni të drejtë për kompensim për fluturimin tuaj të mbivendosur të TAP Air me Trouble Flight .

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it