Fluturimi i anuluar ISSPNPPC: Trouble Flight është zgjidhja për kompensimin tuaj!

 

Fluturimi i anuluar ISSPNPPC: Trouble Flight është zgjidhja për kompensimin tuaj!

Nëse keni pasur një fluturim të anuluar, me siguri keni kërkuar informacion nga ISSPNPPC (Inspektorati Shtetëror për Mbikëqyrjen e Produkteve Joushqimore dhe Mbrojtjen e Konsumatorit) për të zbuluar të drejtat tuaja dhe kompensimin e mundshëm. Trouble Flight është një kompani e specializuar në trajtimin e kërkesave për kompensim në emër të pasagjerëve të linjave ajrore në mbarë botën. Filloni aplikimin tuaj në faqen tonë të internetit dhe lërini ekspertët tanë t'ju udhëheqin hap pas hapi.

Njihuni me të drejtat tuaja: Rregullorja e BE-së 261/2004 dhe ISSPNPC

ISSPNPC është një autoritet në Republikën e Moldavisë që ofron informacion dhe këshilla mbi të drejtat e konsumatorëve, përfshirë pasagjerët e linjës ajrore. Sipas Rregullores 261/2004 të BE-së, pasagjerët kanë të drejtën e kompensimit në rast të anulimit, vonesës ose mbishitjes së fluturimit. Kjo rregullore zbatohet për të gjitha fluturimet që nisen nga një vend i BE-së, si dhe fluturimet që mbërrijnë në një aeroport të BE-së nga një vend jo anëtar i BE-së, nëse linja ajrore që kryen fluturimin është e bazuar në BE.

Trouble Flight: zgjidhja juaj për të marrë kompensim

Trouble Flight është një kompani udhëheqëse e menaxhimit të pretendimeve në emër të pasagjerëve të linjave ajrore në mbarë botën. Ndryshe nga ISSPNPC, e cila ofron informacione dhe këshilla, Trouble Flight merret në mënyrë aktive me kërkesat për kompensim, duke ndjekur procesin nga fillimi në fund.

Si mund t'ju ndihmojë Trouble Flight.

Trouble Flight ofron një sërë shërbimesh për t'ju ndihmuar të merrni kompensimin që ju takon:

 • Vlerësimi i rastit tuaj: ne do të vlerësojmë pranueshmërinë e kërkesës suaj për kompensim bazuar në rrethanat e fluturimit tuaj të anuluar.

 • Përgatitja dhe paraqitja e ankesës suaj: ekipi ynë do të mbledhë të gjitha dokumentet e nevojshme dhe do të dorëzojë ankesën në emrin tuaj.

 • Negociatat me linjat ajrore: ne kemi përvojë në marrëdhëniet me linjat ajrore dhe ne do negocioni për t'u siguruar që të merrni kompensimin që meritoni.

 • Pa fitore, pa tarifë: Shërbimet tona ofrohen mbi bazën "pa fitore, pa tarifë". Nëse nuk jemi në gjendje të marrim kompensim për ju, ju nuk do të na detyroheni asgjë.

Procesi i kërkesave: hap pas hapi

Këtu është një përmbledhje e shkurtër e procesit tonë të kërkesave:

 1. Plotësoni formularin tonë të aplikimit në internet: Vizitoni faqen tonë të internetit dhe plotësoni formularin e thjeshtë të aplikimit për të filluar aplikimin tuaj.

 2. Ne vlerësojmë rastin tuaj: tonë ekipi do të vlerësojë përshtatshmërinë tuaj për kompensim dhe do t'ju kontaktojë me rezultatet.

 3. Ne trajtojmë kërkesën tuaj: nëse rasti juaj është i përshtatshëm , ne do të mbledhim të gjitha dokumentet e nevojshme dhe do t'i dorëzojmë ankesa në emrin tuaj në linjën tuaj ajrore.

 4. Ne merremi me linjën ajrore: ekipi ynë do të punojë pa u lodhur për të siguruar kompensimin tuaj që meritoni.

 5. Merr kompensim: Pasi ankesa juaj të zgjidhet me sukses, ne do ta transferojmë kompensimin drejtpërdrejt në llogarinë tuaj bankare.

Pyetje të shpeshta

 • Sa kohë zgjat procesi i pretendimeve?

  • Procesi i pretendimeve mund të zgjasë diku nga disa javë në disa muaj, në varësi të kompleksiteti i çështjes suaj dhe koha e përgjigjes së linjës ajrore.

 • A mund të kërkoj kompensim për një fluturim të anuluar disa muaj më parë ?

  • Po, mund të kërkoni kompensim për një fluturim të anuluar deri në tre vjet më parë në Republikën e Moldavisë. Megjithatë, është gjithmonë më mirë të filloni aplikacionin tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur.

 • Po nëse kam marrë tashmë një rimbursim ose kupon nga linja ajrore për fluturimin tim të anuluar?

  • Nëse keni marrë tashmë një rimbursim ose një kupon nga linja ajrore, mund të keni ende të drejtën e kompensimit. Na kontaktoni dhe ne do të vlerësojmë rastin tuaj për të përcaktuar nëse keni të drejtë për kompensim shtesë.

 • Çfarë kompensimi kam të drejtë?

  • Shuma e kompensimit varet nga distanca e fluturimit dhe kohëzgjatja e vonesës. Kjo zakonisht varion midis 250 dhe 600 € për pasagjer.

Filloni aplikimin tuaj sot

Mos lejoni që një fluturim i anuluar të shkatërrojë planet tuaja të udhëtimit. Trouble Flight, në partneritet me ISSPNPC, është këtu për t'ju ndihmuar të merrni kompensimin që meritoni. Filloni aplikimin tuaj në faqen tonë të internetit sot dhe lërini ekipin tonë të ekspertëve të kujdeset për pjesën tjetër. Mos harroni, shërbimet tona ofrohen mbi bazën "pa fitore, pa tarifë", kështu që nuk keni asgjë për të humbur. Filloni sot dhe lëreni Trouble Flight t'i kthejë problemet tuaja të udhëtimit në fitore!

Përfundimi: Ne e dimë se sa stresues mund të jetë të kesh një fluturim të anuluar dhe qëllimi ynë është t'ua bëjmë jetën më të lehtë dhe t'ju ndihmojmë të merrni kompensimin që ju takon. Me Trouble Flight dhe ISSPNPC në anën tuaj, mund të jeni të sigurt se do të trajtoheni me drejtësi dhe do të merrni kompensimin që meritoni. Mos prisni, filloni kërkesën tuaj në faqen tonë të internetit sot!

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it