Wizz Air anuloi kompensimin e fluturimit: le t'ju ndihmojë Trouble Flight !

 

Wizz Air anuloi kompensimin e fluturimit: le t'ju ndihmojë Trouble Flight !

Përjetimi i një fluturimi të anuluar mund të jetë zhgënjyes dhe i papërshtatshëm. Kur bëhet fjalë për Wizz Air, pasagjerët kanë të drejtën e kompensimit në rrethana specifike. Trouble Flight është këtu për t'ju ndihmuar të lundroni me lehtësi në procesin e kërkesave për kompensim. Filloni kërkesën tuaj të kërkesës në faqen tonë të internetit dhe na lejoni të kujdesemi për pjesën tjetër!

Njihni të drejtat tuaja: Rregullorja e BE-së 261/2004

Kuptimi i të drejtave tuaja si pasagjer i linjës ajrore është kritik. Në bazë të Rregullores së BE-së 261/2004, pasagjerët kanë të drejtën e kompensimit në rast anulimi, vonese ose prenotimi të tepërt të fluturimeve të tyre. Kjo rregullore mbulon të gjitha fluturimet që nisen nga një vend i BE-së, si dhe fluturimet që mbërrijnë në një aeroport të BE-së nga një vend jashtë BE-së, nëse kompania operuese është e bazuar në BE. Në rastin e Wizz Air, kjo rregullore zbatohet.

Politika e kompensimit të Wizz Air

Wizz Air ndjek Rregulloren e BE-së 261/2004 dhe ofron kompensim për pasagjerët që pësojnë anulime, vonesa ose rezervime të tepërta. Kompensimi varion nga 250 € në 600 €, në varësi të distancës së fluturimit dhe kohëzgjatjes së vonesës. Përveç kompensimit monetar, Wizz Air duhet t'u ofrojë pasagjerëve zgjedhjen midis një rimbursimi, një fluturimi alternativ ose një riprenotimi të fluturimit.

Si mund t'ju ndihmojë Trouble Flight.

Trouble Flight është një kompani udhëheqëse e menaxhimit të kërkesave për probleme, e specializuar në menaxhimin e kërkesave për kompensim në emër të pasagjerëve të linjave ajrore në mbarë botën. Ne kemi një ekip ekspertësh të cilët janë të përgatitur mirë në rregulloret e linjave ajrore dhe politikat e kompensimit. Shërbimet tona përfshijnë:

 • Shqyrtimi i çështjes suaj: ne do të vlerësojmë pranueshmërinë e ankesës suaj bazuar në rrethanat e fluturimit tuaj të anuluar të Wizz Air.

 • Përgatitja dhe dorëzimi i ankesës. : Ekipi ynë do të mbledhë të gjitha dokumentet e nevojshme dhe do të paraqesë kërkesën në emrin tuaj.

 • Negociatat me Wizz Air: Ne kemi përvojë në marrëdhëniet me linjat ajrore dhe do të negociojmë për t'ju siguruar merrni kompensimin që meritoni.

 • Pa fitore, pa komision: Shërbimet tona ofrohen mbi bazën pa fitim, pa komision. Nëse nuk jemi në gjendje të sigurojmë kompensim për ju, ju nuk do të na detyroheni asgjë.

Si mund t'ju ndihmojë Trouble Flight.

Trouble Flight është një kompani udhëheqëse e menaxhimit të dëmeve, e specializuar në menaxhimin e kërkesave për kompensim në emër të pasagjerëve të linjave ajrore në mbarë botën. Ne kemi një ekip ekspertësh të cilët janë të përgatitur mirë në rregulloret e linjave ajrore dhe politikat e kompensimit. Shërbimet tona përfshijnë:

 • Shqyrtimi i çështjes suaj: ne do të vlerësojmë pranueshmërinë e ankesës suaj bazuar në rrethanat e fluturimit tuaj të anuluar të Wizz Air.

 • Përgatitja dhe dorëzimi i ankesës. : Ekipi ynë do të mbledhë të gjitha dokumentet e nevojshme dhe do të paraqesë kërkesën në emrin tuaj.

 • Negociatat me Wizz Air: Ne kemi përvojë në marrëdhëniet me linjat ajrore dhe do të negociojmë për t'ju siguruar merrni kompensimin që meritoni.

 • Pa fitore, pa komision: Shërbimet tona ofrohen mbi bazën pa fitim, pa komision. Nëse nuk jemi në gjendje të sigurojmë kompensim për ju, ju nuk do të na detyroheni asgjë.

Procedura e ankesave: hap pas hapi

Këtu është një përmbledhje e shkurtër e procedurës sonë të ankesave:

 1. Plotësoni formularin tonë të ankesës në internet: Vizitoni faqen tonë të internetit dhe plotësoni formularin e thjeshtë të ankesës për të filluar kërkesën tuaj të ankesës.

 2. Le të shqyrtojmë rastin tuaj: tonën tonë. ekipi do të vlerësojë përshtatshmërinë tuaj për kompensim dhe do t'ju kontaktojë me gjetjet tona.

 3. Ne trajtojmë kërkesën tuaj: nëse rasti juaj është i përshtatshëm, ne do të mbledhim të gjitha dokumentet e nevojshme dhe do t'ju përcjellim kërkesë për Wizz Air.

 4. Ne merremi me Wizz Air: ekipi ynë do të punojë pa u lodhur për të siguruar që ju të merrni kompensimin që meritoni.

 5. Merrni kompensimin tuaj: pasi kërkesa juaj të jetë e suksesshme, ne do ta transferojmë kompensimin tuaj drejtpërdrejt në llogarinë tuaj bankare.

Pyetje të shpeshta

 • Sa kohë zgjat procesi i aplikimit?

  • Procesi i aplikimit mund të zgjasë nga disa javë në disa muaj, në varësi të kompleksitetit të çështjes suaj dhe kohës përgjigje nga linja ajrore.

 • A mund të kërkoj kompensim për një fluturim që është anuluar disa muaj më parë?

  • Po, mund të kërkosh ende kompensim për një fluturim që është anuluar deri në gjashtë vjet më parë, në varësi të rregulloreve të vendit. Megjithatë, është gjithmonë më mirë të filloni kërkesën tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur.

 • Po sikur të kam marrë tashmë një rimbursim ose kupon nga Wizz Air për fluturimin tim të anuluar?

  • Nëse tashmë keni marrë një rimbursim ose kupon nga Wizz Air, mund të keni ende të drejtën e kompensimit. Na kontaktoni dhe ne do të vlerësojmë rastin tuaj për të përcaktuar nëse keni të drejtë për kompensim shtesë.

 • Çfarë kompensimi kam të drejtë?

  >
  • Shumat e kompensimit varen nga distanca e fluturimit dhe kohëzgjatja e vonesës. Ato zakonisht variojnë nga 250 deri në 600 euro për pasagjer.

Filloni kërkesën tuaj sot

Mos lejoni që një fluturim i anuluar i Wizz Air të shkatërrojë planet tuaja të udhëtimit. Trouble Flight është këtu për t'ju ndihmuar të kërkoni kompensimin që meritoni. Filloni kërkesën tuaj për kompensim në faqen tonë të internetit tani dhe lëreni ekipin tonë të ekspertëve të kujdeset për pjesën tjetër. Mos harroni, shërbimet tona ofrohen falas dhe pa kosto, kështu që nuk keni asgjë për të humbur. Filloni sot dhe le t'i kthejmë problemet tuaja të udhëtimit në një fitore!

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it