Vonesa e fluturimit në Bukuresht? Kërkoni kompensimin tuaj sot!

 

Vonesa e fluturimit në Bukuresht? Kërkoni kompensimin tuaj sot!

Përjetimi i një fluturimi të vonuar mund të jetë jashtëzakonisht zhgënjyes, veçanërisht kur prish planet tuaja ose shkakton shpenzime shtesë. Në Trouble Flight, ne i kuptojmë vështirësitë tuaja dhe përpiqemi t'ju ndihmojmë të merrni kompensimin që meritoni. Nëse kohët e fundit keni përjetuar një vonesë fluturimi në Bukuresht ose kudo tjetër në botë, ekipi ynë i ekspertëve është i gatshëm t'ju ndihmojë me kërkesën e kompensimit që ju takon. Mos lejoni që ndërprerjet e fluturimit të shkatërrojnë udhëtimin tuaj - filloni kërkesën tuaj në faqen tonë të internetit tani!

Njihni të drejtat tuaja

Rregullorja e BE-së 261/2004 Kur fluturojnë drejt, nga ose brenda Bashkimit Evropian, pasagjerët mbrohen nga Rregullorja e BE-së 261/2004. Kjo rregullore vendos kompensim për pasagjerët që përjetojnë vonesa të fluturimit prej tre orësh ose më shumë, anulime ose refuzim të hipjes për shkak të rezervimit të tepërt. Kjo vlen për fluturimet që nisen nga Bukureshti ose ndonjë aeroport tjetër i BE-së, si dhe fluturimet që mbërrijnë në Bukuresht me një linjë ajrore me bazë në BE.

Kriteret e pranueshmërisë Për të pasur të drejtën e kompensimit sipas Rregullores së BE-së 261/2004, fluturimi juaj i vonuar duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:

  • Vonesa duhet të jetë të paktën tre orë nga mbërritja në destinacionin përfundimtar.

  • Vonesa nuk duhet të jetë për shkak të rrethanave të jashtëzakonshme, si p.sh. moti ekstrem, paqëndrueshmëri politike ose greva nga stafi i aeroportit.

  • Linja ajrore duhet të jetë përgjegjëse për vonesën (p.sh. problemet teknike, problemet e ekuipazhit).

Shumat e kompensimit

Përcaktimi i kompensimit Shuma e kompensimit varet nga kohëzgjatja e vonesës dhe distanca e fluturimit:

  • Fluturimet deri në 1500 km: 250 €

  • Fluturimet midis 1500 km dhe 3500 km: 400 €

  • Fluturime mbi 3500 km: 600 €

Ju lutemi vini re se nëse linja ajrore ofron një fluturim alternativ që arrin brenda një kohe të arsyeshme, shuma e kompensimit mund të reduktohet me 50%.

Si mund të ndihmojë Trouble Flight.

Ndihma e ekspertëve Lundrimi në procesin e kërkimit të kompensimit për një fluturim të vonuar mund të jetë kompleks dhe kërkon kohë. Ekipi ynë i ekspertëve në 'Trouble Flight' ka përvojë të gjerë në trajtimin e kërkesave për kompensim në emër të pasagjerëve të linjave ajrore në mbarë botën. Ne i dimë detajet e Rregullores së BE-së 261/2004 dhe mund t'ju ndihmojmë të kërkoni kompensimin maksimal që ju takon.

Pa fitore, pa tarifë Në Fluturimin Trouble, ne operojmë mbi bazën "pa fitore, pa tarifë", që do të thotë se nuk keni nevojë të na paguani asgjë paraprakisht. Ne mbledhim vetëm një përqindje të vogël të kompensimit si tarifë, nëse e rikuperojmë me sukses kompensimin për ju. Me fjalë të tjera, ju nuk ndërmerrni asnjë rrezik kur zgjidhni të punoni me ne.

Filloni aplikimin tuaj sot

Procesi i lehtë i kërkesës në internet Fillimi i kërkesës tuaj me 'Fluturim me probleme' është i thjeshtë dhe pa telashe. Thjesht vizitoni faqen tonë të internetit dhe plotësoni formularin online me detajet e fluturimit dhe informacionin tuaj personal. Ekipi ynë më pas do të shqyrtojë rastin tuaj, do të përcaktojë përshtatshmërinë tuaj për kompensim dhe do të fillojë punën për të siguruar fondet që meritoni.

Gjurmoni ankesën tuaj Pas dorëzimit të kërkesës suaj të ankesës, ju mund të gjurmoni përparimin e saj duke përdorur sistemin tonë të gjurmimit në internet. Ju gjithashtu do të merrni përditësime të rregullta nga ekipi ynë, duke u siguruar që jeni gjithmonë të vetëdijshëm për statusin e aplikacionit tuaj.

Pyetje të shpeshta

Çfarë ndodh nëse fluturimi im vonohet jashtë BE-së?
Megjithëse Rregullorja e BE-së 261/2004 zbatohet kryesisht për fluturimet brenda Bashkimit Evropian, Trouble Flight mund t'ju ndihmojë të kërkoni kompensim për fluturimet e vonuara jashtë BE-ja në BE, në varësi të politikave të linjave ajrore dhe rregulloreve lokale. Kontaktoni ekipin tonë për të diskutuar rastin tuaj specifik dhe ne do t'ju këshillojmë për mënyrën më të mirë të veprimit.

A mund të kërkoj kompensim për një fluturim lidhës të vonuar?
Po, ju mund të kërkoni kompensim për një fluturim lidhës të vonuar nëse vonesa ju bën të mbërrini në destinacionin tuaj përfundimtar të paktën tre orë me vonesë nga sa ishte planifikuar fillimisht . Fluturimet duhet të jenë pjesë e të njëjtit prenotim dhe vonesa nuk duhet të jetë për shkak të rrethanave të jashtëzakonshme.

Deri kur mund të kërkoj kompensim?
Në shumicën e vendeve të BE-së, ju mund të kërkoni kompensim për fluturimet e vonuara që kanë ndodhur në tre vitet e fundit. Megjithatë, ky afat kohor mund të ndryshojë në varësi të rregulloreve të vendit specifik, ndaj është thelbësore të kontrollohen rregullat në juridiksionin përkatës.

Mos vononi: kërkoni kompensimin tuaj tani!

Vepro tani Vonesat e fluturimeve mund të shkaktojnë ndërprerje të mëdha në planet tuaja të udhëtimit, por nuk keni pse t'i merrni ato pa grindje. Trouble Flight është këtu për t'ju ndihmuar të kërkoni kompensimin që ju takon, pavarësisht nëse vonesa e fluturimit tuaj ka ndodhur në Bukuresht apo kudo tjetër në botë.

Filloni kërkesën tuaj Mos lejoni që një fluturim i vonuar të shkatërrojë udhëtimin tuaj - vizitoni faqen tonë të internetit tani dhe filloni kërkesën tuaj. Lëreni Trouble Flight të trajtojë kompleksitetin e procesit të kompensimit, në mënyrë që të përqendroheni në shijimin e udhëtimeve tuaja. Ekipi ynë i ekspertëve është i gatshëm të luftojë për të drejtat tuaja dhe të marrë kompensimin që meritoni. Filloni aplikimin tuaj sot!

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it