Vonesa e fluturimit në Barcelonë? Merrni kompensimin tuaj me Trouble Flight

 

Vonesa e fluturimit në Barcelonë? Merrni kompensimin tuaj me Trouble Flight

Nëse keni përjetuar një fluturim të vonuar në Barcelonë, e dini se sa frustruese mund të jetë. Pavarësisht nëse planet tuaja të udhëtimit janë prekur ose keni humbur një ngjarje të rëndësishme, një vonesë fluturimi mund të shkaktojë shumë stres dhe bezdi. Lajmi i mirë është se ju mund të keni të drejtë për kompensim. Në Trouble Flight, ne jemi të specializuar në trajtimin e kërkesave për kompensim në emër të pasagjerëve të linjave ajrore anembanë botës. Në këtë artikull, ne do të flasim për gjithçka që duhet të dini për fluturimet e vonuara në Barcelonë dhe se si mund të filloni kërkesën tuaj me ne sot.

Kuptimi i vonesave të fluturimeve në Barcelonë

Çfarë konsiderohet vonesë fluturimi?

Një vonesë fluturimi ndodh kur fluturimi juaj niset më vonë se sa ishte planifikuar. Në përgjithësi, për t'u kualifikuar për kompensim, fluturimi juaj duhet të vonohet me të paktën 3 orë. Kërkesat për kompensim varen nga disa faktorë, duke përfshirë destinacionin e fluturimit, shkakun e vonesës dhe përgjegjësinë e linjës ajrore.

Faktorët që shkaktojnë vonesa në fluturime

Faktorë të ndryshëm mund të shkaktojnë një vonesë fluturimi, duke përfshirë:

 1. Moti i keq: Kushtet e këqija të motit mund të shkaktojnë vonesa pasi linjat ajrore i japin përparësi sigurisë së pasagjerëve.

 2. Çështje mekanike: Avionët e mirëmbajtjes ose problemet e papritura mekanike mund të shkaktojnë vonesa.

 3. Kufizimet e kontrollit të trafikut ajror: Trafiku i rënduar ajror ose emergjencat mund të bëjnë që kontrollorët e trafikut ajror të vonojnë ose ridrejtojnë fluturimet.

 4. Çështjet e ekuipazhit: Vonesat mund të ndodhin nëse ekuipazhi nuk është i disponueshëm ose tejkalon orarin maksimal të punës.

 5. Shqetësimet për sigurinë: Kërcënimet ose incidentet e sigurisë mund të shkaktojnë vonesa ose anulim të fluturimeve.

Të drejtat tuaja si pasagjer i linjës ajrore

Të drejtat e pasagjerëve sipas Rregullores së BE-së 261/2004

Nëse fluturimi juaj i vonuar niset nga një aeroport brenda Bashkimit Evropian, ju mbuloheni nga Rregullorja e BE-së 261/2004. Kjo rregullore ju jep të drejtën për kompensim nëse fluturimi juaj vonohet me të paktën 3 orë dhe kompania ajrore është përgjegjëse për vonesën. Shumat e kompensimit varen nga distanca e fluturimit tuaj:

 1. 250 ​​€ për fluturime deri në 1500 km

 2. 400 € për fluturime ndërmjet 1500 km dhe 3500 km

 3. 600 € për fluturime prej më shumë se 3500 km

Ju lutemi vini re se nuk do të keni të drejtë për kompensim nëse vonesa është për shkak të rrethanave të jashtëzakonshme, të tilla si kushtet ekstreme të motit ose trazirat politike.

Si mund t'ju ndihmojë Trouble Flight

Përvoja jonë në trajtimin e kërkesave për kompensim

Në Trouble Flight, ne jemi të specializuar në trajtimin e pretendimeve për kompensimin e pasagjerëve të linjave ajrore në mbarë botën. Ne kemi një ekip ekspertësh që kuptojnë ndërlikimet e rregulloreve të aviacionit dhe procesin e pretendimeve. Ne kujdesemi për gjithçka, nga paraqitja e kërkesës deri te negociimi me kompaninë ajrore, duke siguruar që ju të merrni kompensimin që meritoni pa asnjë sherr.

Pa garanci për goditje, pa tarifë

Shërbimet tona vijnë me një garanci pa goditje, pa tarifë. Nëse ne nuk marrim kompensimin tuaj, ju nuk na paguani asgjë. Kjo do të thotë se nuk ka asnjë rrezik për të filluar kërkesën tuaj tek ne.

Procesi i pretendimeve pa stres

Ne e kuptojmë se përballja me vonesat e fluturimeve mund të jetë stresuese. Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar një proces pretendimesh pa probleme:

 1. Filloni kërkesën tuaj: Plotësoni formularin tonë në internet, duke ofruar detaje për fluturimin tuaj të vonuar.

 2. Ne shqyrtojmë pretendimin tuaj: Ekipi ynë do të vlerësojë kërkesën tuaj dhe do ta bëjë atë. përcaktoni nëse keni të drejtë për kompensim.

 3. Ne i trajtojmë negociatat: Nëse ju kualifikoheni, ne do të negociojmë me linjën ajrore në emrin tuaj, duke përdorur përvojën tonë për të siguruar më të mirën e mundshme rezultati.

 4. Merrni kompensimin tuaj: Pasi kërkesa juaj të jetë e suksesshme, ju do të merrni kompensimin tuaj. Tarifa jonë zbritet nga shuma e dhënë, kështu që nuk duhet të shqetësoheni kurrë për kostot paraprake.

Pse të zgjidhni Fluturimin me probleme

Përvoja dhe njohuria

Në Trouble Flight, ekipi ynë ka përvojë të gjerë në trajtimin e kërkesave për kompensim për fluturimet e vonuara nëpër botë. Ne qëndrojmë të përditësuar me rregulloret e aviacionit dhe kemi një kuptim të thellë të procesit të pretendimeve. Përvoja jonë siguron që ne mund të mbrojmë në mënyrë efektive të drejtat tuaja si pasagjer i linjës ajrore.

Shërbim i shpejtë dhe efikas

Ne e vlerësojmë kohën tuaj dhe e kuptojmë se ju dëshironi që kërkesa juaj e kompensimit të zgjidhet sa më shpejt që të jetë e mundur. Ekipi ynë punon me zell për të përpunuar kërkesën tuaj dhe për të negociuar me kompaninë ajrore, duke siguruar një zgjidhje në kohë.

Çmime transparente dhe të drejta

Garancia jonë pa goditje dhe pa tarifë siguron që ju të na paguani vetëm nëse ju kompensojmë. Tarifat tona janë transparente dhe të drejta, pa kosto të fshehura. Kjo do të thotë që ju mund të na besoni ne për të trajtuar kërkesën tuaj pa ndonjë rrezik financiar.

Filloni kërkesën tuaj sot

Nëse keni përjetuar një fluturim të vonuar në Barcelonë, mos e humbisni mundësinë për të kërkuar kompensim. Filloni pretendimin tuaj Trouble Flight sot dhe lëreni ekipin tonë të ekspertëve të trajtojë gjithçka në emrin tuaj. Ne do të punojmë pa u lodhur për të siguruar që ju të merrni kompensimin që meritoni për vonesën tuaj të fluturimit.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it