Kompensimi i vonesës së fluturimit të Qatar Airways

 

Kompensimi i vonesës së fluturimit të Qatar Airways

Fluturime të vonuara me Qatar Airways

Nëse kohët e fundit keni pësuar një vonesë në një fluturim të Qatar Airways, mund të keni të drejtë për kompensim. Në bazë të Rregullores së Bashkimit Evropian 261/2004, pasagjerët kanë të drejtën e kompensimit për vonesa më shumë se tre orë, anulime dhe refuzim të hipjes.

Mund të jetë jashtëzakonisht zhgënjyese dhe stresuese që planet tuaja të udhëtimit të prishen nga një fluturim i vonuar. Pavarësisht nëse është një udhëtim pune ose një pushim i nevojshëm, një vonesë mund të ndryshojë orarin tuaj dhe të bëjë që të humbisni takime ose aktivitete të rëndësishme. Për më tepër, mund të pyesni veten se si të merrni kompensim për shqetësimet dhe shpenzimet që keni.

Këtu hyn Trouble Flight. Ne jemi të specializuar në trajtimin e kërkesave për kompensim për pasagjerët që janë viktima të vonesave, anulimeve dhe refuzimit të hipjes në Qatar Airways dhe linja të tjera ajrore. Ekipi ynë i ekspertëve do të kujdeset për të gjithë procesin në emrin tuaj, nga mbledhja e provave deri te negociatat me kompaninë ajrore. Ne i kuptojmë rregulloret e BE-së dhe të drejtat e pasagjerëve dhe do të sigurohemi që të merrni kompensimin që meritoni.

Sa mund të kërkoni?

Shuma e kompensimit që ju takon varet nga kohëzgjatja e vonesës dhe distanca e fluturimit. Për fluturime të vonuara me më shumë se tre orë, mund të kërkoni deri në 600 euro për person. Për anulimet, shuma ndryshon në varësi të rrethanave, për shembull nëse linja ajrore ju ka njoftuar për anulimin të paktën 14 ditë përpara nisjes së planifikuar dhe nëse ju ka ofruar një fluturim alternativ. Megjithatë, kompensimi mund të arrijë deri në 600 euro për person.

Është e rëndësishme të theksohet se kompensimi nuk është automatik dhe linjat ajrore mund të përpiqen ta shmangin atë. Ata mund të argumentojnë se vonesa është shkaktuar nga rrethana të jashtëzakonshme, si moti i keq ose grevat, të cilat janë jashtë kontrollit të tyre. Por ekspertët tanë dinë t'i kundërshtojnë këto argumente dhe të paraqesin prova që vërtetojnë se vonesa është shkaktuar nga dështimi i linjës ajrore për të planifikuar dhe ekzekutuar siç duhet operacionet e saj.

Si mund t'ju ndihmojë Trouble Flight.

Kur zgjidhni Trouble Flight për të trajtuar kërkesën tuaj për kompensim, mund të jeni të sigurt se jeni në duar të mira. Ne kemi një histori të suksesshme të pretendimeve fituese të kompensimit për klientët tanë dhe do të bëjmë gjithçka në fuqinë tonë për t'u siguruar që ju të merrni kompensimin që meritoni.

Procesi ynë është i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të na jepni detajet e fluturimit tuaj dhe çdo dëshmi përkatëse, si p.sh. informacionin për kartën tuaj të imbarkimit dhe vonesën. Ne do të kujdesemi për pjesën tjetër. Dhe nëse nuk mund të fitojmë kërkesën tuaj për kompensim, nuk do të duhet të na paguani asnjë cent. Ne punojmë mbi bazën pa fitim, pa tarifë, që do të thotë se tarifa jonë është një përqindje e kompensimit që marrim për ju.

Mos lejoni që një fluturim i vonuar të prishë planet tuaja të udhëtimit. Kontaktoni Trouble Flight sot për të filluar kërkesën tuaj dhe për të marrë kompensimin që meritoni. Mund të plotësoni formularin tonë online, të na dërgoni një email ose të na telefononi. Ne do të jemi të lumtur t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja dhe t'ju udhëzojmë gjatë procesit. Me Trouble Flight, ju mund të përqendroheni në planet tuaja të udhëtimit dhe të na lini të kujdesemi për pjesën tjetër.

Arsyet e zakonshme për vonesat e fluturimeve

Probleme teknike me aeroplanin

Mungesa e ekuipazhit ose problemet e planifikimit

Kufizimet e kontrollit të trafikut ajror

Kushtet e motit

Grevat ose veprime të tjera industriale

Si të kërkoni kompensim

Mbani të gjitha dokumentet, të tilla si kartën tuaj të imbarkimit, informacionin e vonesës dhe çdo dëshmi tjetër përkatëse.

Kontaktoni Trouble Flight sa më shpejt të jetë e mundur: sa më shpejt të na kontaktoni, aq më të mira janë shanset tuaja për të fituar kërkesën tuaj të kompensimit.

Ju lutemi na jepni detajet e fluturimit tuaj dhe çdo dëshmi tjetër të rëndësishme.

Ne do të kujdesemi për pjesën tjetër.

Si përfundim, nëse keni përjetuar një vonesë në një fluturim të Qatar Airways, mos hezitoni të kontaktoni Trouble Flight. Ne do të sigurohemi që të merrni kompensimin që ju takon dhe do t'ju ndihmojmë gjatë procesit. Me përvojën dhe përkushtimin tonë, ju mund të qëndroni të qetë dhe të përqendroheni në planet tuaja të udhëtimit.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it