Kompensimi për fluturimin e anuluar në Barcelonë

 

Kompensimi për fluturimin e anuluar në Barcelonë

Kompensimi për fluturimin e anuluar në Barcelonë

Jeni prekur nga një fluturim i anuluar për në Barcelonë dhe nuk dini si të kërkoni kompensim? Trouble Flight kujdeset për të gjitha detajet për ju.

Si funksionon procesi i kërkesave për kompensim

Plotësoni formularin në faqen tonë të internetit me informacion në lidhje me fluturimin tuaj të anuluar për në Barcelonë.

Ekipi ynë kontrollon nëse keni të drejtë për kompensim sipas rregullores 261/2004 të BE-së.

Nëse keni të drejtë për kompensim, kjo do t'ju kalohet drejtpërdrejt.

Çfarë duhet të dini për kompensimin e fluturimit të anuluar

Sipas rregullave të BE-së 261/2004, pasagjerët kanë të drejtën e kompensimit nëse fluturimi i tyre anulohet ose vonohet për më shumë se 3 orë, me disa përjashtime.

Shuma e kompensimit mund të ndryshojë në varësi të distancës së fluturimit dhe kohëzgjatjes së vonesës ose anulimit. Për shembull, për fluturimet mbi 1500 km, shuma e kompensimit mund të jetë midis 250 dhe 600 euro.

Filloni të kërkoni kompensim për fluturimin tuaj të anuluar për në Barcelonë

Mos prisni më, filloni të kërkoni kompensim për fluturimin tuaj të anuluar për në Barcelonë duke plotësuar formularin në faqen tonë të internetit. Ekipi ynë do të kujdeset për të gjitha detajet ligjore dhe do të negociojë me kompaninë ajrore në emrin tuaj.

Merr kompensimin që meriton sot me Trouble Flight.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it