Kompensimi për fluturimin u anulua në Madrid për shkak të problemeve të fluturimit

 

Kompensimi për fluturimin u anulua në Madrid për shkak të problemeve të fluturimit

Kompensimi për fluturimin e anuluar të Madridit përmes Trouble Flight

Nëse ju është anuluar një fluturim për në Madrid dhe nuk keni marrë kompensimin që ju takon, Trouble Flight mund t'ju ndihmojë të merrni paratë që ju takojnë.

Çfarë duhet të dini për kompensimin për fluturimin tuaj të anuluar

Sipas rregullave evropiane, kur një fluturim anulohet, pasagjerët kanë të drejtën e kompensimit, në varësi të distancës së fluturimit dhe arsyes së anulimit. Nëse fluturimi juaj për në Madrid është anuluar pa njoftim të paktën 14 ditë, ju keni të drejtë për kompensim nga 250 deri në 600 euro.

Si të merrni kompensim për një fluturim të anuluar në Madrid

Procesi i pretendimeve të kompensimit mund të jetë i ndërlikuar dhe kërkon shumë kohë, prandaj Trouble Flight ofron shërbimin e tij për të trajtuar kërkesën e kompensimit në emrin tuaj. Të gjitha kërkimet tona kryhen në përputhje me standardet evropiane, kështu që ju mund të merrni kompensimin maksimal të mundshëm.

Filloni tani procesin e kërkesave për kompensim

Mos hezitoni të na kontaktoni për të filluar procesin e kërkesës për kompensim për fluturimin tuaj të anuluar për në Madrid. Plotësoni formularin në faqen tonë të internetit dhe ne do t'ju japim një vlerësim të kompensimit që mund të merrni. Nuk ka asnjë kosto apo detyrim dhe ne do të merremi me të gjitha aspektet e kërkesës tuaj për kompensim.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it