Fluturimi i anuluar për në Lisbonë - Kërkoni kompensim tani!

 

Fluturimi i anuluar për në Lisbonë - Kërkoni kompensim tani!

Fluturimi i anuluar për në Lisbonë: çfarë duhet të dini

Nëse fluturimi juaj për në Lisbonë është anuluar, është e rëndësishme të dini se keni të drejtë për kompensim. Sipas rregullores evropiane, pasagjerët që kanë pësuar një fluturim të anuluar ose të vonuar kanë të drejtën e kompensimit nga 250 deri në 600 euro, në varësi të distancës së fluturimit.

Pse Trouble Flight mund të ndihmojë

Në Trouble Flight ne jemi në biznes për të ndihmuar pasagjerët të rikuperojnë paratë e humbura në rast të një fluturimi të anuluar ose të vonuar. Ekipi ynë i ekspertëve të ligjit të aviacionit i di të gjitha rregullat dhe rregulloret e zbatueshme dhe mund të fillojë punën për t'ju marrë kompensimin tuaj shpejt dhe me efikasitet.

Si të filloni procesin e kërkesës për kompensim

Për të filluar procesin e kërkesës për kompensim, thjesht plotësoni formularin në faqen tonë të internetit. Ne do t'ju kërkojmë informacion në lidhje me fluturimin e anuluar, duke përfshirë datat e fluturimit dhe arsyen e anulimit. Do të na duhen gjithashtu informacione për pasagjerët dhe biletat e tyre.

Pasi të plotësoni formularin, ekipi ynë do të kujdeset për pjesën tjetër. Ne do të kontaktojmë linjën ajrore në emrin tuaj dhe do të negociojmë për të marrë kompensimin tuaj shpejt dhe me efikasitet. Nuk ka kosto ose tarifa të fshehura për shërbimin dhe nuk do të tarifoheni nëse nuk marrim kompensim për ju. Në këtë rast, ne do të mbajmë një komision të barabartë me 25% të shumës së marrë.

Ju nuk jeni vetëm - ne jemi këtu për ju

Në Trouble Flight ne e dimë se një fluturim i anuluar mund të jetë stresues dhe zhgënjyes. Kjo është arsyeja pse ne jemi të përkushtuar që ta bëjmë procesin e kërkesave për kompensim sa më të thjeshtë dhe të përshtatshëm. Ekipi ynë është këtu për t'ju ndihmuar dhe mbështetur në çdo hap të rrugës.

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni. Ne jemi këtu për t'ju ofruar shërbime të shkëlqyera dhe për t'ju ndihmuar të merrni kompensimin tuaj shpejt dhe me efikasitet.

Kërkoni kompensimin tuaj tani

Nëse ju është anuluar një fluturim për në Lisbonë, mos prisni më. Kërkoni kompensimin tuaj sot përmes Trouble Flight. Plotësoni formularin në faqen tonë të internetit dhe filloni procesin e kërkesës për kompensim në pak minuta. Nuk ka kosto të fshehura ose tarifa shërbimi dhe nuk do t'ju tarifohet asgjë nëse nuk marrim kompensim për ju.

Ti nuk je vetëm. Ne jemi këtu për ju dhe jemi gati të fillojmë procesin e pretendimeve në emrin tuaj. Tani!

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it