Çfarë kam të drejtë në rast të anulimit të një fluturimi? Trouble Flight ju ndihmon!

 

Çfarë kam të drejtë në rast të anulimit të një fluturimi? Trouble Flight ju ndihmon!

Të kesh një fluturim të anuluar mund të jetë zhgënjyese dhe e papërshtatshme. Pasagjerët kanë të drejtë për kompensim në rrethana të caktuara. Trouble Flight është këtu për t'ju ndihmuar të kërkoni kompensim shpejt dhe lehtë. Filloni kërkimin tuaj në faqen tonë të internetit dhe na lejoni të kujdesemi për gjithçka!

Njihni të drejtat tuaja: Rregullorja e BE-së 261/2004

Është thelbësore të njihni të drejtat tuaja si pasagjer i linjës ajrore. Sipas Rregullores 261/2004 të BE-së, pasagjerët kanë të drejtën e kompensimit kur fluturimet e tyre anulohen, vonohen ose mbipopullohen. Kjo rregullore mbulon të gjitha fluturimet që nisen nga një vend i BE-së, si dhe fluturimet që mbërrijnë në një aeroport të BE-së nga një vend jo anëtar i BE-së, nëse linja ajrore operuese është e bazuar në BE.

Politikat e kompensimit të linjave ajrore

Linjat ajrore ndjekin rregulloren e BE-së 261/2004 dhe ofrojnë kompensim për pasagjerët që përjetojnë anulime, vonesa ose prenotime të tepërta. Kompensimi varion nga 250 € në 600 €, në varësi të distancës së fluturimit dhe kohëzgjatjes së vonesës. Përveç kompensimit monetar, linjat ajrore duhet t'u ofrojnë pasagjerëve zgjedhjen midis rimbursimit, ri-drejtimit ose rezervimit të një fluturimi tjetër.

Si mund t'ju ndihmojë Trouble Flight.

Trouble Flight është një kompani udhëheqëse e menaxhimit të dëmeve, e specializuar në ndihmën e pasagjerëve të linjave ajrore në mbarë botën. Ne kemi një ekip ekspertësh të njohur me rregulloret e linjave ajrore dhe politikat e kompensimit. Shërbimet tona përfshijnë:

 • Rishikimi i rastit tuaj: ne do të vlerësojmë përshtatshmërinë e kërkesës suaj bazuar në rrethanat e fluturimit tuaj të anuluar.

 • Përgatitja dhe dërgimi i kërkesës suaj: ekipi ynë. do të mbledhë të gjitha dokumentet e nevojshme dhe do të paraqesë kërkesën tuaj në emrin tuaj.

 • Negociatat me linjën ajrore: Ne kemi përvojë në marrëdhëniet me linjat ajrore dhe do të negociojmë për t'ju siguruar kompensimin që meritoni.

 • Pa fitim, pa kosto: shërbimet tona ofrohen me formulën "pa fitore, pa tarifë". Nëse nuk jemi në gjendje të marrim kompensim për ju, ju nuk do të na detyroheni asgjë.

Pyetje të shpeshta

 • Sa kohë zgjat procesi i kërkesave?

  • Procesi i kërkesave mund të zgjasë nga disa javë në disa muaj, në varësi të kompleksitetit të çështjes suaj dhe koha e përgjigjes së linjës ajrore.

 • A mund të kërkoj kompensim për një fluturim të anuluar disa muaj më parë?

  • Po, mund të kërkoni ende kompensim për një fluturim të anuluar deri në gjashtë vjet më parë, në varësi të rregulloreve të vendit. Megjithatë, është gjithmonë më mirë të filloni kërkesën tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

 • Po sikur të kem marrë tashmë një rimbursim ose kupon nga linja ajrore për fluturimin tim të anuluar?

  • Nëse tashmë keni marrë një rimbursim ose kupon nga linja ajrore, mund të keni ende të drejtën e kompensimit. Na kontaktoni dhe ne do të vlerësojmë rastin tuaj për të përcaktuar nëse keni të drejtë për kompensim shtesë.

 • Sa kompensim kam të drejtë?

  • Shumat e kompensimit varen nga distanca e fluturimit dhe kohëzgjatja e vonesës. Zakonisht ato variojnë nga 250 në 600 euro për pasagjer.

Filloni kërkesën tuaj për kompensim sot

Mos lejoni që një fluturim i anuluar të shkatërrojë planet tuaja të udhëtimit. Trouble Flight është këtu për t'ju ndihmuar të merrni kompensimin që meritoni. Filloni aplikimin tuaj në faqen tonë të internetit sot dhe lërini ekipin tonë të ekspertëve të kujdeset për pjesën tjetër. Mbani mend, shërbimet tona ofrohen mbi bazën "pa fitore, pa tarifë", kështu që nuk keni asgjë për të humbur. Filloni sot dhe lëreni Trouble Flight t'i kthejë problemet tuaja të udhëtimit në fitore!

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it