Mbi rezervimi i fluturimit EasyJet: si të merrni kompensim me Trouble Flight

 

Mbi rezervimi i fluturimit EasyJet: si të merrni kompensim me Trouble Flight
Mbi rezervimi i fluturimit EasyJet: si të merrni kompensim me Trouble Flight

Rezervimi i tepërt në fluturimet EasyJet mund të jetë një situatë zhgënjyese për pasagjerët të cilëve u është mohuar qasja në fluturimin e tyre të rezervuar. Për fat të mirë, ka hapa që mund të ndërmerrni për të kërkuar kompensim dhe për të mbrojtur të drejtat tuaja si pasagjer.

Së pari, është e rëndësishme të dini se rregullorja evropiane EC 261/2004 përcakton të drejtat e pasagjerëve në rast të prenotimit të fluturimit. Në rast të prenotimit të tepërt, kompania ajrore është e detyruar t'u ofrojë pasagjerëve zgjedhjen midis rimbursimit të plotë të biletës ose një fluturimi alternativ në rastin e parë. Për më tepër, nëse një pasagjer pranon të lërë vendin e tij në një fluturim të mbivendosur, ai ka të drejtë për kompensim deri në 600 €.

Për të kërkuar kompensimin tuaj, është e rëndësishme të mblidhni të gjithë dokumentacionin në lidhje me fluturimin tuaj, të tilla si konfirmimi i rezervimit dhe prova e rezervimit të tepërt. Është gjithashtu e dobishme të shkruani të gjitha detajet e situatës, të tilla si data dhe ora që ju është refuzuar hyrja në fluturimin tuaj dhe emrat e njerëzve me të cilët keni folur në aeroport.

Pasi të keni mbledhur të gjithë dokumentacionin e nevojshëm, mund ta paraqisni kërkesën tuaj për kompensim direkt në EasyJet. Megjithatë, ky proces mund të jetë kompleks dhe kërkon kohë. Përndryshe, ju mund të përdorni një kompani si 'Trouble Flight' e cila do t'ju udhëheqë gjatë procesit të kërkesave për kompensim dhe do të kujdeset për paraqitjen e kërkesës suaj në linjën ajrore.

Me Trouble Flight, procesi bëhet shumë më i lehtë dhe më i shpejtë. Duke përdorur kontrolluesin tonë falas të kërkesave, mund të zbuloni nëse keni të drejtë për kompensim. Nëse keni të drejtë për kompensim, ne do t'ju ofrojmë një formular ankese për t'ju plotësuar dhe udhëhequr gjatë procesit të ankesës.

Për më tepër, ne jemi gjithmonë në dispozicion për t'iu përgjigjur pyetjeve dhe për të ofruar mbështetje gjatë gjithë procesit. Mos humbisni kohë dhe humbni të drejtat tuaja si pasagjer, përdorni Trouble Flight për të marrë kompensimin e duhur për fluturimin tuaj të mbivendosur nga EasyJet.

Si përfundim, rezervimi i tepërt në fluturimet EasyJet mund të jetë një përvojë stresuese, por të dish se ke të drejta dhe se ka hapa që mund të ndërmerrësh për të kërkuar kompensim, do t'ju ndihmojë të ndiheni më të sigurt. Duke përdorur Trouble Flight, procesi i kërkesave për kompensim bëhet i shpejtë dhe i lehtë dhe ne garantojmë se do t'ju drejtojmë në çdo hap të rrugës për të marrë kompensimin që meritoni. Mos prisni, kontrolloni tani nëse keni të drejtë për kompensim duke përdorur mjetin tonë falas.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it