Kompensimi i fluturimit për fluturimet lidhëse të anuluara

 

Kompensimi i fluturimit për fluturimet lidhëse të anuluara

Keni pasur një lidhje të anuluar që ju ka lënë të bllokuar në një aeroport, duke shkaktuar vonesa të konsiderueshme ose shpenzime shtesë? Ti nuk je vetëm. Mijëra pasagjerë përballen me të njëjtin problem çdo vit, por shumë prej tyre nuk janë të vetëdijshëm se kanë të drejtë për kompensim. Këtu hyn Trouble Flight. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të kërkoni kompensim në emër të pasagjerëve të linjës ajrore në mbarë botën.

Pse të zgjidhni Trouble Flight për kërkesën tuaj të kompensimit

Me Trouble Flight, mund të jeni të sigurt se ekipi ynë i ekspertëve po punon pa u lodhur për të siguruar që ju të merrni kompensimin që meritoni. Ne ofrojme:

 1. Ekspertiza: Ekipi ynë ka vite përvojë në trajtimin e kërkesave për kompensimin e fluturimit, duke u siguruar që kërkesa juaj të përpunohet në mënyrë efikase dhe të saktë.

 2. Pa fitim, pa komision: Ne operojmë mbi bazën pa fitim, pa komision. Kjo do të thotë se ju do të paguani vetëm nëse ne jemi në gjendje të marrim kompensim për fluturimin tuaj të anuluar lidhës.

 3. Arritja globale: Ne trajtojmë kërkesat për kompensim për pasagjerët përreth. në botë, pavarësisht nga vendndodhja juaj ose linja ajrore përgjegjëse për anulimin e fluturimit tuaj.

 4. Lehtësia e përdorimit: Fillimi i kërkesës suaj është i thjeshtë. Thjesht plotësoni formularin online në faqen tonë të internetit dhe ekipi ynë do të kujdeset për pjesën tjetër.

Të drejtat tuaja si pasagjer

Kur fluturimi juaj lidhës anulohet, ju keni të drejta për disa të drejta sipas rregulloreve ndërkombëtare dhe rajonale si Rregullorja e BE-së 261/2004, Konventa e Montrealit dhe rregulloret e Departamentit të Transportit të SHBA-së. Këto të drejta përfshijnë:

 1. E drejta për kompensim: Mund të keni të drejtë për kompensim financiar në varësi të rrethanave të fluturimit tuaj të anuluar të lidhjes.

 2. E drejta për ndihmë: Linjat ajrore duhet t'ju ofrojnë ndihmë, të tilla si ushqime, pije dhe akomodim, ndërsa ju prisni për një fluturim alternativ.

 3. E drejta. për të rimbursuar ose ridrejtuar: mund të zgjidhni midis rimbursimit të biletës ose një fluturimi alternativ për në destinacionin tuaj përfundimtar.

Faktorët që përcaktojnë kompensimin tuaj

Shumë faktorë përcaktojnë shumën e kompensimit që ju takon për fluturimin tuaj të anuluar lidhës:

 1. Distanca e fluturimit: Shumat e kompensimit ndryshojnë në varësi të distancës së fluturimit.

 2. Gjatesia e vonesës: kohëzgjatja e vonesës suaj luan një rol të rëndësishëm në përcaktimin e kompensimit tuaj.

 3. Arsyeja e anulimit: nëse anulimi është për shkak të rrethanave të jashtëzakonshme, si p.sh. të pafavorshme. kushtet e motit ose trazirat politike, mund të mos keni të drejtë për kompensim.

Si të filloni një ankesë me "Problem Flight"

Kërkimi i kompensimit për fluturimin tuaj të anuluar lidhës është i lehtë me Trouble Flight. Ndiqni këto hapa të thjeshtë:

 1. Jepni detajet e fluturimit tuaj: Plotësoni formularin tonë në internet me detajet e fluturimit tuaj, duke përfshirë numrin tuaj të fluturimit, aeroportet e nisjes dhe mbërritjes dhe arsyen e anulimit të fluturimit. p>

 2. Dorëzoni ankesën tuaj: Ekipi ynë do të shqyrtojë ankesën tuaj dhe do t'ju kontaktojë për çdo informacion shtesë të kërkuar.

 3. Le të kujdesemi për pjesën tjetër: Ekspertët tanë do të negociojnë me kompaninë ajrore në emrin tuaj, duke u siguruar që ju të merrni kompensimin që meritoni.

 4. Merrni pagesën: Pasi të kemi marrë me sukses kompensimin tuaj, ne do t'i transferojmë fondet drejtpërdrejt te ju.

Pyetjet e bëra më shpesh

P: Sa zgjat procesi i pretendimeve?
A: Kohëzgjatja e procesit të pretendimeve ndryshon në varësi të kompleksitetit të rastit dhe përgjigjes së linjës ajrore. Në përgjithësi, ankesat zgjidhen brenda disa javësh deri në disa muaj.

P: A mund të kërkoj kompensim për fluturimet e kryera në të kaluarën?
A: Po, në përgjithësi mund të kërkoni kompensim për fluturimet e anuluara lidhëse brenda 2-5 viteve të fundit, në varësi të rregulloreve në fuqi. Është thelbësore të filloni aplikimin tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur për t'u siguruar që të mos humbisni afatin.

P: Po sikur të kam pranuar tashmë një rimbursim ose kupon nga linja ajrore?
A: Nëse keni pranuar një rimbursim ose kupon, mund të keni ende të drejtën e kompensimit. Megjithatë, shuma e kompensimit mund të reduktohet me vlerën e rimbursimit ose kuponit. Ekipi ynë mund t'ju ndihmojë të vlerësoni përshtatshmërinë tuaj dhe t'ju udhëheqë gjatë procesit.

P: Sa kompensim mund të pres për një fluturim lidhës të anuluar?
A: Shumat e kompensimit ndryshojnë në bazë të faktorëve të tillë si distanca e fluturimit dhe kohëzgjatja e vonesës. Sipas Rregullores së BE-së 261/2004, për shembull, ju mund të keni të drejtë për kompensim që varion nga 250 € në 600 €, në varësi të rrethanave specifike të anulimit të fluturimit tuaj.

Përfundim

Mos lejoni që një lidhje e anuluar të shkatërrojë planet tuaja të udhëtimit pa kërkuar kompensimin që meritoni. Trouble Flight është këtu për të ndihmuar pasagjerët e linjave ajrore në mbarë botën të kërkojnë kompensimin që u takon pa telashe. Filloni kërkesën tuaj për kompensim në faqen tonë të internetit sot dhe lëreni ekipin tonë të ekspertëve të sigurojë kompensimin që ju detyroheni. Mbani mend, garancia jonë pa fitim dhe pa tarifë siguron që ju të paguani vetëm nëse marrim me sukses kompensimin tuaj.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it