Trouble Flight - Zgjidhja juaj për kompensimin e fluturimit të anuluar sot

 

Trouble Flight - Zgjidhja juaj për kompensimin e fluturimit të anuluar sot

A keni anuluar një fluturim sot dhe po kërkoni një zgjidhje të shpejtë dhe efikase për të marrë kompensimin që meritoni? Trouble Flight është këtu për t'ju ndihmuar! Ne jemi një kompani e specializuar në trajtimin e kërkesave për kompensim në emër të pasagjerëve të prekur nga fluturimet e anuluara në Evropë. Qëllimi ynë është t'ju ofrojmë një përvojë pa stres dhe të sigurojmë që të merrni kompensimin që meritoni.

Pse problemi i fluturimit?

 1. Ekspertiza e industrisë: Ekipi ynë i profesionistëve ka përvojë në zgjidhjen e mosmarrëveshjeve me linjat ajrore dhe e kuptojnë legjislacionin evropian të aviacionit.

 2. Efikasiteti: ne menaxhojmë të gjithë procesin e pretendimeve për kërkesat tuaja. në emër, kështu që ju mund të përqendroheni në gjërat që kanë vërtet rëndësi për ju.

 3. Transparent dhe i sinqertë: ne ju mbajmë të përditësuar për ecurinë e aplikimit tuaj dhe nuk ngarkojmë asnjë tarifë. nëse nuk jemi në gjendje të marrim kompensim.

Si funksionon procedura e kompensimit?

 1. Filloni kërkesën tuaj: shkoni në faqen tonë të internetit dhe plotësoni formularin e kërkesës për kompensim, duke ofruar informacione për fluturimin e anuluar dhe arsyet e anulimit.

 2. Vlerësimi i rastit. : ekipi ynë analizon informacionin që jepni dhe zbulon nëse keni të drejtë për kompensim sipas Rregullores 261/2004 të BE-së.

 3. Negociatat për kompensimin: nëse keni të drejtë, ne do të fillojmë negociatat. me linjën ajrore në emrin tuaj, me synimin për të marrë kompensimin më të mirë të mundshëm.

 4. Marrja e kompensimit: Pasi të arrihet një marrëveshje me kompaninë ajrore, ju do të merrni kompensimin drejtpërdrejt. në llogarinë tuaj bankare.

Llojet e kompensimit për fluturimet e anuluara

 1. Kompensimi financiar: në varësi të distancës së fluturimit dhe kohëzgjatjes së vonesës, ju mund të merrni nga 250 deri në 600 euro si kompensim financiar.

 2. Asistencë. dhe shërbimet: linjave ajrore u kërkohet t'ju ofrojnë ndihmë dhe shërbime, të tilla si akomodimi, transporti nga aeroporti në vendin tuaj të akomodimit, ushqimi dhe pijet, si dhe dy telefonata ose email falas për të informuar familjen dhe miqtë tuaj për situatën tuaj. .

 3. Riplanifikim i fluturimit: nëse fluturimi juaj ishte Në rast anulimi, linja ajrore është e detyruar t'ju ofrojë një fluturim tjetër në destinacionin tuaj përfundimtar ose t'ju kthejë në pikën e nisjes, nëse kjo është më e përshtatshme për ju.

Pyetjet e bëra më shpesh

 1. Sa kohë zgjat procesi i pastrimit? Procesi i kompensimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të rastit dhe bashkëpunimit të linjës ajrore. Kjo zakonisht mund të zgjasë nga disa javë deri në disa muaj.

 2. A mund të marr kompensim për fluturimet e anuluara për shkak të motit ekstrem ose rrethanave të tjera të jashtëzakonshme? Sipas Rregullores 261/2004 të BE-së, linjat ajrore nuk janë të detyruara të japin kompensim nëse anulimi i fluturimit është shkaktuar nga rrethana të jashtëzakonshme që nuk mund të kontrollohen ose parashikohen. Megjithatë, linjat ajrore duhet të ofrojnë ndihmë dhe të riplanifikojnë fluturimin tuaj.

 3. Çfarë ndodh nëse nuk jam i kënaqur me kompensimin e ofruar nga linja ajrore? Nëse besoni se kompensimi i ofruar nga linja ajrore nuk është i mjaftueshëm ose nuk respekton të drejtat tuaja, ekipi ynë i ekspertëve do të vazhdojë negociatat dhe, nëse është e nevojshme, ne do t'i drejtohemi gjykatave kompetente për të marrë kompensimin e nevojshëm.

konkluzioni

Mos lejoni që fluturimet e anuluara të shkatërrojnë ditën dhe planet tuaja. Trouble Flight është këtu për t'ju ndihmuar të merrni kompensimin që meritoni shpejt dhe me efikasitet. Filloni procesin e kërkesës për kompensim në faqen tonë të internetit tani dhe na lejoni të luftojmë për të drejtat tuaja si pasagjer ajror në Evropë!

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it