Thashethemet për falimentimin e Air Moldova? Kërkoni kompensim për fluturimet e anuluara

 

Thashethemet për falimentimin e Air Moldova? Kërkoni kompensim për fluturimet e anuluara

Trouble Flight: aleati juaj në kompensimin e udhëtimit ajror

Kur fluturimi juaj vonohet, anulohet ose ndërpritet, Trouble Flight është këtu për të ndihmuar. Ne trajtojmë kërkesat për kompensim në emër të pasagjerëve të linjave ajrore në mbarë botën, duke u siguruar që ju të merrni kompensimin që meritoni për shqetësimin.

Air Moldova falimentoi: çfarë ndodhi

Air Moldova njoftoi së fundmi pezullimin e të gjitha fluturimeve dhe paraqiti një kërkesë në gjykatë për një ristrukturim të përshpejtuar për të shmangur falimentimin. Linja ajrore po përballet me vështirësi serioze financiare dhe po kërkon investime të jashtme prej rreth 50 milionë dollarë për të zgjidhur problemet e saj dhe për të rindërtuar flotën e saj. Disa faktorë kontribuan në këtë krizë financiare, duke përfshirë keqmenaxhimin para privatizimit të vitit 2018, efektet e pandemisë COVID-19, luftën në Ukrainë, humbjen e tregjeve kryesore të destinacionit dhe tërheqjen e avionëve nga qiradhënësit.

Si mund t'ju ndihmojë Trouble Flight.

Nëse jeni të prekur nga pezullimi i fluturimeve të Air Moldova ose ndonjë ndërprerje tjetër e linjës ajrore, Trouble Flight është këtu për t'ju ndihmuar. Ekipi ynë i ekspertëve do të vlerësojë rastin tuaj dhe do të menaxhojë kërkesën tuaj për kompensim në emrin tuaj, duke u siguruar që ju të merrni kompensimin që ju takon sipas rregulloreve përkatëse.

Shërbimet tona: paraqitja e kërkesave për kompensim pa probleme

Ne në Trouble Flight kuptojmë zhgënjimin dhe shqetësimin e shkaktuar nga ndërprerjet e fluturimeve. Kjo është arsyeja pse ne u ofrojmë pasagjerëve një proces të thjeshtë dhe pa probleme për të kërkuar kompensim. Shërbimet tona përfshijnë:

  • Vlerësimi i aplikimit dhe kontrolli i përshtatshmërisë

  • Përfaqësimi profesional në negociatat me linjat ajrore

  • Futja e kërkesës dhe vazhdoi me

  • Pa fitore, pa garanci komisioni: ju paguani vetëm nëse e rikuperojmë me sukses kompensimin tuaj

Pse të zgjidhni Trouble Flight

Kur zgjidhni Trouble Flight, ju po zgjidhni një kompani që u jep përparësi nevojave tuaja dhe punon pa u lodhur për t'u siguruar që të merrni kompensimin e duhur. Ne kemi një histori të provuar suksesi, duke ndihmuar mijëra pasagjerë në mbarë botën të marrin kompensimin që meritojnë. Lëreni Trouble Flight të largojë stresin nga kërkesa juaj për kompensim dhe t'ju ndihmojë të kapërceni situatën fatkeqe të shkaktuar nga Air Moldova ose ndërprerje të tjera të linjave ajrore.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it