Hesabınızı ve verilerinizi silin
Google, Facebook veya Apple ile kaydolmuş olsanız bile Trouble Flight hesabınızı istediğiniz zaman kapatabilirsiniz.
Web sitesinde
Giriş yapın, profilinizi açın, sayfanın altındaki “Hesabı sil” seçeneğini seçin ve onaylayın.
Profilinize gidinUygulamada
“Hesap” sekmesini açın, “Hesabı sil” seçeneğine dokunun ve onaylayın.
Sonra ne olur
Hesabınız hemen kapatılır: her yerde oturumunuz kapanır ve artık bu hesapla giriş yapamazsınız. Daha önce gönderdiğiniz talepler devam eder ve sizi bunlar hakkında e-postayla bilgilendirmeye devam ederiz.
Tüm verilerinizi sildirme
Taleplerinize ait veriler dahil tüm kişisel verilerinizin silinmesini istiyorsanız ya da giriş yapamıyorsanız, hesabınızın e-posta adresinden [email protected] adresine yazın. GDPR’ın gerektirdiği şekilde bir ay içinde yanıt verir ve yalnızca yasanın saklamamızı zorunlu kıldığı verileri saklarız.
Facebook veya Google ile mi giriş yapıyorsunuz?
Trouble Flight’ı Facebook veya Google ayarlarınızdaki uygulamalardan kaldırmak bu girişi durdurur, ancak Trouble Flight hesabınızı kapatmaz: hesabınızı yukarıda anlatıldığı gibi silin.