Kompensimi i fluturimit për anulimet në lidhje me probleme teknike

 

Kompensimi i fluturimit për anulimet në lidhje me probleme teknike

Ballafaqimi me një anulim fluturimi për shkak të çështjeve teknike mund të jetë zhgënjyese dhe e papërshtatshme. Shumë pasagjerë nuk janë në dijeni se kanë të drejtë për kompensim për anulime të tilla. Trouble Flight është këtu për t'ju ndihmuar të kërkoni kompensimin që meritoni duke trajtuar ankesat në emër të pasagjerëve të linjave ajrore në mbarë botën.

Pse të zgjidhni Trouble Flight për kërkesën tuaj të kompensimit

Në Trouble Flight, ekipi ynë i ekspertëve është i përkushtuar për të siguruar që ju të merrni kompensimin që meritoni. Ne ofrojme:

 1. Ekspertiza: Ekipi ynë ka përvojë të gjerë në trajtimin e kërkesave për kompensimin e fluturimit, duke siguruar që kërkesa juaj të përpunohet me efikasitet dhe saktësi.

 2. < fortë>Pa fitim, pa tarifë: Ne punojmë pa fitim, pa tarifë. Ju na paguani vetëm nëse marrim me sukses kompensimin për anulimin e fluturimit tuaj për shkak të problemeve teknike.

 3. Arritja globale: Ne trajtojmë kërkesat për kompensim për pasagjerët në mbarë botën, pavarësisht nga vendndodhja juaj ose linja ajrore përgjegjëse për anulimin.

 4. Lehtësia e përdorimit: Filloni kërkesën tuaj është e lehtë. Thjesht plotësoni formularin online në faqen tonë të internetit dhe ekipi ynë do të kujdeset për pjesën tjetër.

Të drejtat tuaja si pasagjer

Kur fluturimi juaj anulohet për shkak të problemeve teknike, mund të keni të drejtën e kompensimit sipas rregulloreve ndërkombëtare dhe rajonale si Rregullorja 261/2004 e BE-së, Konventa e Montrealit dhe rregulloret e Departamentit të Transportit të SHBA-së. Të drejtat tuaja përfshijnë:

 1. E drejta për kompensim: Në varësi të rrethanave të anulimit të fluturimit, mund të keni të drejtë për kompensim financiar.

 2. E drejta për ndihmë: Linjat ajrore janë të detyruara t'ju ofrojnë ndihmë, duke përfshirë vaktet, pijet dhe akomodimin, ndërkohë që prisni një fluturim alternativ.

 3. E drejta për rimbursim ose ridrejtim: Ju keni mundësinë të zgjidhni midis rimbursimit të biletës ose një fluturimi alternativ për në destinacionin tuaj përfundimtar.

Faktorët që përcaktojnë kompensimin tuaj

Disa faktorë ndikojnë në shumën e kompensimit që mund të keni të drejtë për anulimin e fluturimit për shkak të problemeve teknike:

 1. Distanca e fluturimit: Shumat e kompensimit ndryshojnë në bazë të distancës së fluturimit.

 2. Gjatesia e vonesës: kohëzgjatja e vonesës suaj luan një rol të rëndësishëm në përcaktimin e kompensimit tuaj.

 3. Arsyeja e anulimit: nëse anulimi është për shkak të rrethanave të jashtëzakonshme jashtë kontrollit të linjës ajrore. , mund të mos keni të drejtë për kompensim. Megjithatë, problemet teknike zakonisht bien nën përgjegjësinë e linjës ajrore.

Si të filloni një ankesë për problemin e fluturimit

Kërkimi i kompensimit për anulimin e fluturimit për shkak të problemeve teknike është i lehtë me Trouble Flight. Ndiqni këto hapa të thjeshtë:

 1. Jepni detajet e fluturimit tuaj: Plotësoni formularin tonë në internet me informacionin e fluturimit tuaj, duke përfshirë numrin tuaj të fluturimit, aeroportet e nisjes dhe mbërritjes dhe arsyen e anulimit të fluturimit tuaj.

 2. Dorëzoni ankesën tuaj: Ekipi ynë do të shqyrtojë ankesën tuaj dhe do t'ju kontaktojë për çdo informacion të mëtejshëm të nevojshëm.

 3. fortë>Le të kujdesemi për pjesën tjetër: Ekspertët tanë do të negociojnë me kompaninë ajrore në emrin tuaj, duke u siguruar që ju të merrni kompensimin që meritoni.

 4. Merrni pagesa: Pasi të kemi marrë me sukses kompensimin tuaj, ne do t'i transferojmë fondet drejtpërdrejt te ju.

Pyetje të shpeshta

P: Sa zgjat procesi i pretendimeve?
A: Kohëzgjatja e procesit të pretendimeve ndryshon në varësi të kompleksitetit të rastit dhe përgjigjes së linjës ajrore. Në përgjithësi, ankesat zgjidhen brenda disa javësh deri në disa muaj.

P: A mund të kërkoj kompensim për fluturimet e kryera në të kaluarën?
A: Po, në përgjithësi mund të kërkosh kompensim për fluturimet e kryera në të kaluarën?

për anulime fluturimesh për shkak të problemeve teknike që kanë ndodhur në 2-5 vitet e fundit, në varësi të rregulloreve aktuale. Është jetike të filloni aplikimin tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur për t'u siguruar që të mos humbisni afatin.

P: Po nëse kam pranuar tashmë një rimbursim ose kupon nga linja ajrore?
Përgjigje: Nëse keni pranuar një rimbursim ose kupon, mund të keni ende të drejtën e kompensimit. Megjithatë, shuma e kompensimit mund të reduktohet me vlerën e rimbursimit ose kuponit. Ekipi ynë mund t'ju ndihmojë të vlerësoni përshtatshmërinë tuaj dhe t'ju udhëheqë gjatë procesit.

P: Sa kompensim mund të pres për një fluturim të anuluar për shkak të problemeve teknike?
A: Shumat e kompensimit ndryshojnë në bazë të faktorëve të tillë si distanca e fluturimit dhe kohëzgjatja e vonesës. Sipas Rregullores së BE-së 261/2004, për shembull, ju mund të keni të drejtë për kompensim që varion nga 250 € në 600 €, në varësi të rrethanave specifike të anulimit të fluturimit tuaj.

konkluzioni

Mos lejoni që një anulim fluturimi për shkak të problemeve teknike të prishë planet tuaja të udhëtimit pa kërkuar kompensimin që meritoni. Trouble Flight është këtu për të ndihmuar pasagjerët e linjave ajrore në mbarë botën të kërkojnë kompensimin që u takon pa telashe. Filloni kërkesën tuaj për kompensim në faqen tonë të internetit sot dhe lëreni ekipin tonë të ekspertëve të sigurojë kompensimin që ju detyroheni. Mbani mend, garancia jonë pa fitim dhe pa tarifë siguron që ju të paguani vetëm nëse marrim me sukses kompensimin tuaj.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it