Qendra Evropiane e Konsumatorit në Spanjë Fluturimi i anuluar: Trouble Flight është zgjidhja juaj për kompensim!

 

Qendra Evropiane e Konsumatorit në Spanjë Fluturimi i anuluar: Trouble Flight është zgjidhja juaj për kompensim!

Nëse ju është anuluar një fluturim, mund të keni konsultuar Centro Europeo del Consumidor en España (Qendra Evropiane e Konsumatorëve në Spanjë) për informacion mbi të drejtat tuaja dhe kompensimin e mundshëm. Trouble Flight është një kompani e specializuar që trajton kërkesat për kompensim në emër të pasagjerëve të linjave ajrore në mbarë botën. Filloni aplikimin tuaj tani në faqen tonë të internetit dhe lërini ekspertët tanë t'ju udhëheqin në çdo hap të rrugës.

Njihuni me të drejtat tuaja: Rregullorja e BE-së 261/2004 dhe Qendra Evropiane e Konsumatorëve në Spanjë

Centro Europeo del Consumidor en España është një autoritet në Spanjë që ofron informacion dhe këshilla mbi të drejtat e konsumatorëve, përfshirë ato të pasagjerëve ajror. Sipas Rregullores 261/2004 të BE-së, pasagjerët kanë të drejtën e kompensimit në rast anulimi, vonese ose prenotimi të fluturimit. Kjo rregullore zbatohet për të gjitha fluturimet që nisen nga një vend i BE-së, si dhe për fluturimet që mbërrijnë në një aeroport të BE-së nga një vend jo anëtar i BE-së, nëse linja ajrore operuese është e bazuar në BE.

Problemi i fluturimit: zgjidhja juaj për të kërkuar kompensim

Trouble Flight është një kompani udhëheqëse e menaxhimit të pretendimeve në emër të pasagjerëve të linjave ajrore në mbarë botën. Ndryshe nga Centro Europeo del Consumidor en España, e cila ofron informacion dhe këshilla, Trouble Flight menaxhon në mënyrë aktive kërkesat për kompensim, duke mbikëqyrur procesin nga fillimi në fund.

Si mund t'ju ndihmojë Trouble Flight.

Trouble Flight ofron një sërë shërbimesh për t'ju ndihmuar të kërkoni kompensimin që meritoni:

 • Vlerësimi i rastit: ne do të vlerësojmë pranueshmërinë e ankesës suaj bazuar në rrethanat e fluturimit tuaj të anuluar.

 • Përgatitja dhe dërgimi i ankesës suaj: ekipi ynë do të mbledhë. të gjitha dokumentet e nevojshme dhe dorëzoni kërkesën në emrin tuaj.

 • Negociatat me kompaninë ajrore: Ne kemi përvojë në marrëdhëniet me linjat ajrore dhe do të negociojmë për t'u siguruar që ju të merrni kompensimin që meritoni.

 • Pa fitore, pa tarifë: Shërbimet tona ofrohen mbi bazën "pa fitim, pa tarifë". Nëse nuk sigurojmë dëmshpërblim për ju, nuk na detyroheni asgjë.

Procesi i kërkesave për kompensim: hap pas hapi

Këtu është një përmbledhje e shkurtër e procesit tonë të kërkesave:

 1. Plotësoni formularin tonë të kërkesës në internet: Vizitoni faqen tonë të internetit dhe plotësoni formularin e thjeshtë të kërkesës për të filluar hetimin tuaj.

 2. Ne vlerësojmë rastin tuaj: Ekipi ynë do të vlerësojë tuajën tuaj. të drejtën për kompensim dhe t'ju kontaktojmë me rezultatet.

 3. Ne trajtojmë kërkesën tuaj: Nëse çështja juaj është e pranueshme, ne do të mbledhim të gjitha dokumentet e nevojshme dhe do ta dërgojmë kërkesën në emrin tuaj te linjën ajrore.

 4. Ne merremi me linjën ajrore: ekipi ynë do të punojë pa u lodhur për të siguruar që ju të merrni kompensimin që meritoni.

 5. Merrni kompensim: Pasi ankesa juaj të zgjidhet me sukses, ne do ta transferojmë kompensimin drejtpërdrejt në llogarinë tuaj bankare.

Pyetje të shpeshta

 • Sa kohë zgjat procesi i kërkesave?

  • Procesi i kërkesave mund të zgjasë nga disa javë në disa muaj, në varësi të kompleksitetit të çështjes suaj dhe koha e përgjigjes së linjës ajrore.

 • A mund të kërkoj kompensim për një fluturim të anuluar disa muaj më parë?

  • Po, mund të kërkoni kompensim për një fluturim të anuluar deri në gjashtë vjet përpara në MB dhe deri në tre vjet në shumicën e vendeve të BE-së. Megjithatë, është gjithmonë më mirë të filloni kërkesën tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

 • Po sikur të kem marrë tashmë një rimbursim ose kupon nga linja ajrore për fluturimin tim të anuluar?

  • Nëse tashmë keni marrë një rimbursim ose kupon nga linja ajrore, mund të keni ende të drejtën e kompensimit. Na kontaktoni dhe ne do të vlerësojmë rastin tuaj për të përcaktuar nëse keni të drejtë për kompensim shtesë.

 • Çfarë kompensimi kam të drejtë?

  >
  • Shuma e kompensimit varet nga distanca e fluturimit dhe kohëzgjatja e vonesës. Në përgjithësi varion nga 250 në 600 euro për pasagjer.

Filloni kërkesën tuaj për kompensim sot

Mos lejoni që një fluturim i anuluar të shkatërrojë planet tuaja të udhëtimit. Trouble Flight, në bashkëpunim me Centro Europeo del Consumidor en España, është këtu për t'ju ndihmuar të merrni kompensimin që meritoni. Filloni kërkesën tuaj në faqen tonë të internetit sot dhe lërini ekipin tonë të ekspertëve të kujdeset për pjesën tjetër. Mbani mend, shërbimet tona ofrohen mbi bazën "pa fitore, pa tarifë", kështu që nuk keni asgjë për të humbur. Filloni sot dhe lëreni Trouble Flight t'i kthejë problemet tuaja të udhëtimit në fitore!

Ne e dimë se sa stresues mund të jetë një fluturim i anuluar dhe qëllimi ynë është ta bëjmë jetën tuaj më të lehtë duke ju ndihmuar të kërkoni kompensimin që ju takon. Me Trouble Flight dhe Centro Europeo del Consumidor en España në anën tuaj, mund të jeni të sigurt se do të trajtoheni me drejtësi dhe do të merrni kompensimin që meritoni. Mos prisni më, filloni kërkesën tuaj për kompensim në faqen tonë të internetit sot!

Çfarë thonë klientët tanë për ne

4.87
shkalla mesatare
Dumitru S.
Dumitru S.
06/06/2024
Shume i kenaqur!!!
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Radu C.
Radu C.
20/05/2024
Dëmshpërblimin e kam marrë me rrëmujë, për të cilën as nuk e kam shpre ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Frangu G.
Frangu G.
18/04/2024
Faleminderit për shërbimet e marra nga kompania, jeni më seriozë në at ...
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.ro-ro
Jenny C.
Jenny C.
22/03/2024
I sjellshëm dhe i saktë.
Ky përmbajtje është përkthyer automatikisht
language.it-it